Menu
Lingon om.....

dagens inköp, hrm..


En söt liten blomkruka som bärs av en stol i miniatyr. Jamen jag kunde inte motstå den…..och så penseér. Blå söta pansies.
Men bara för att vara lite duktig så lade jag tillbaka 4 stycken gardiner, två stycken balkonglådor och jag spontanköpte inte en mörkläggningsgardin på måfå utan bestämde mig för att mäta fönstret först. 😀 Det kan hända att jag köpte en hello kitty-disksvamp av bara farten, men lite olyckor får man väl räkna med.
Ja, nu väntar jag bara in morgondagen så jag får trädgårdspyssla lite. Hoppas vädret blir lika fint som idag.
Annars då? Jo, jag har gett första hjälpen till en printer och fått gröna och svarta fingertoppar på kuppen, det slutar nog med aktiv dödshjälp där tyvärr. Och så drabbades jag av den STORA FRUSTRATIONEN NÄR INGENTING FUNGERAR. Ni vet när man går in i en dimma och inte inser att det här går inte. …. och jag var som en treåring ett litet tag. 😀
Men så släppte jag den och insåg att där ska jag inte lägga mer tid.
Annars så en helt ljuvlig dag och nu ska jag göra lördagkväll, och läsa runt lite i bloggvärlden och se en film. Livet är rätt skönt..längtar till i morgon.

kramar och jag önskar trevlig go lördagkväll,

L

No Comments

 • Hilde
  14 april, 2012 at 19:29

  Det ska vara lite spontant, allt kan inte planeras 😀 Det där med att allt ska fungera känner jag allt för väl igen. Håller tummen för fint väder i morgon.
  Ha en mysig kväll!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   14 april, 2012 at 19:34

   Du med! Ha en go härlig kväll,
   Kram

   Reply
 • Nena
  14 april, 2012 at 19:53

  Huuuuu, så väl jag känner igen mig där! En sån där treåring har jag varit hela veckan med en IT-grej som strular för mig på jobbet. Fy farao så sur jag varit (är) men idag kände jag plötsligt enough is enough, skiten löser sig inte mer för att jag mår piss. Så idag drabbades jag plötsligt av en massa energi som omsattes i långpromenad i solen och bakning av smaskiga cupcakes!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   14 april, 2012 at 19:56

   Precis! Rätt var det är så släpper det. Men innan dess så blir man helgalen…jag skrattar åt mig själv nu efteråt och är lättad att det inte sprutade bläck över hela mig eller golvet. 😀
   Åh, skicka några cupcakes!
   kram

   Reply
 • Fru Sederblad
  14 april, 2012 at 19:56

  Ha, ha! Jag kan riktigt se dig framför mig när den stora frustrationen slog till…

  Reply
  • Lingon
   14 april, 2012 at 19:58

   Det var inte snyggt…hihi! Jag försökte pressa in en tokig kabel i skrivaren som inte passade alls samtidigt som jag dog av kissnödighet och förbannelser…hihi.
   kram

   Reply
 • Natascha
  14 april, 2012 at 20:05

  Vilken söt blomkruka, förstår att du inte kunde lämna kvar den i affären.
  Kul förresten om du gör ett inlägg om foto och bildbearbetning, jag tänker bl a på inlägget om motljusfotografering. Jag köpte en systemkamera för två år sedan men aldrig riktigt fått kläm på saker och ting. Så för min del ser jag fram emot sådana inlägg.
  Kram från en person som läst din blogg ett tag men som först nu ”fått ändan ur” att kommentera. Det är ju inte vidare snällt att bara läsa och läsa och inte lämna något avtryck. Så nu ska det bli bättring tänkte jag 🙂

  Reply
  • Lingon
   14 april, 2012 at 22:31

   Hej Natascha,
   Vad trevligt att höra ifrån dig här i pratrutorna. 😀 Det är helt okej att bara läsa utan att kommentera så klart, men det är så trevligt att mötas här ibland.
   Jag är så mycket nybörjare man kan bli på kamera, men nu börjar det lossna lite lite, steg för steg. Och det är så himla roligt.
   Många kramar och ha en fortsatt fin helg,
   L

   Reply
 • Sahra
  14 april, 2012 at 20:37

  Nu berättar du omedelbart var du hittade HK disksvamp. Förstår du?
  Stolen är skitsöt. Den skulle ha fått följa med mig hem också om jag sett den.
  Men nu tillbaka till disksvampen. Måste ha en. Eller två. Jag måste skicka en till min syster. Vi tävlar om att hitta corny HK prylar. Jag leder. Jag har HK cykeldäck.
  Fattaru?
  Ni har fint väder har jag förstått. Kvällen blev faktiskt underbar, men dagen har varit bedrövlig. Ha en fin kväll
  Glöm nu inte. Svampen….

  Reply
  • Lingon
   14 april, 2012 at 22:33

   Åh, vet du. Jag har just invigt svamparna som kom i tvåpack, och det är inte HK. Så relaxa…:-D Det var väldigt snarlikt. 🙂 Cykeldäck?
   Hoppas i morgon blir fin för dig,
   kram!

   Reply

Leave a Reply