Lingon om.....

tomteverkstad

Tomtenissen här i högsta hugg med vägning och paketering av mollysar. Mysigt och teven mumlar lite i bakgrunden.
Idag har varit en lång intensiv jobbedag, och nu är jag mör och go. Roliga saker…en galen fåtölj som jag vill ha finns på blocket, visserligen ett renoveringsobjekt men kanske ska jag slå till. Rolig sak nr två är att jag har funderingar på att adoptera en katt, men det är också funderingar som får mig att bli glad….sen har jag sytt om två mollyplagg, inte idag förstås men – helt genialiskt enligt mig själv såklart. 😀
Tråkiga saker är att jag hinner inte riktigt med, varken här eller där så ursäkta lite bloggfrånvaro och i kommentarsfälten.
Men vänta bara….
Kramar och jag önskar trevlig kväll,
L

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *