Lingon om.....

Fyller på

20120411-092713.jpgGodmorgon!
Jag snoozade för länge i morse och hann bara med halva frukosten hemma. Så nu fyller jag på lite till med protein i form av lax på smörrebröd. Tack och lov för att de finns, de små nyttiga sakerna.
Idag blir det ingen träning! Nono säger kroppen och jag håller med. Håhååå säger jag och släpar mig vidare mot dagens första jobb.
Vi hörs lite senare, ha en fin dag!

No Comments

 • Hilde

  Här har du en som absolut skulle vilja snooza lite 🙂 Är nu inne på min 5:e kopp kaffe och nu börjar det hända saker. Ha en fin dag på jobbet.
  Kram

  • Lingon

   Låter som en skön skön dag,
   Jag pysslar vidare med mina paket här hemma. 😀
   kramar och trevlig kväll,
   L

 • Anne

  Morning 🙂 jag vaknade innan klockan ringde – ett oskick som jag genast måste vänja mig av med! Nu är jag såklart hur trött som hellst 😉 Ha det så gott.
  KRAM

  • Lingon

   Nejmän! Det gör jag jag ju nästan jämt och ständigt? Men det är för det är ljust ute, måste fixa mörkläggningsgardin.
   kramar!!

 • Louise Larsson

  God morgon! Uteblev i påskhelgen pågrund av en dålig katt Blondis. Började redan innan helgen som du vet. Efter det så fram och tillbaka till vetrinären som ligger på andra sidan stan ca 4 mil från oss…. feber topp på 40,9. in igen…..dropp…..hem igen…..10 kilometer innan jag kommer hem så upptäcker jag med mina massagehänder att det är något i pälsen….en sårskorpa fullt med var som sipprar…hem 30 min. Ringer vetrinären igen…ahaa..det är därför han har feber, felbedömt hans prognos nästan en vecka. Fick opereras på lördagkväll….hemgång söndag morgon. Nu är han en helt annan go katt igen! Förutom våra bilfärder så hade vi fina vänner på besök som fick sköta sig själva emellanåt. Hann aldrig in på internet heller. Kramar!!!!!!!!!!

  • Lingon

   Stackars lilla Blondis…hoppas nu han har vilat upp sig lite efter strapatserna. Och du med för den delen. 😀 Köra bil hit och dit.
   Kramar och ha en fin kväll,
   L

 • Nena

  Lyssna på kroppen. Vildodagen behövs för att bygga upp, annars bryter du ner kroppen istället! Mmmm, det såg smaskigt ut! Det gäller att hitta de där goda MEN nyttiga små målen! Du får gärna göra en tipslista vid tillfälle. Tycker man ledsnar på att bara köra samma, samma…
  Kram

  • Lingon

   Mmm. Tipslista? Jag får fundera på det, det finns ju så mycket gottigt. Men jag kör mycket samma samma också, det blir enklast så. Fast en höjdare är ju färsk frukt och yoghurt. 😀
   kram!

 • Mags

  Tar mig också en vilodag, sitter med fötterna uppe, läser en bok och njuter av det sista från påskägget. Motionen får anstå till en annan dag.
  Kramizar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *