i Köket

Ska vi ta ett glas?

Ett glas yoghurt med kiwibitar i?

Jag känner mig smått galen och alldeles segerviss över soffpotatisen så nu går jag på ett träningspass till. Lite lugnare i dag på crosstrainern och sen lite hantlar och gummiband och sånt där man kan göra hemma. Och ja, den förfärliga förhatliga plankan ska utföras. Tydligen är det mumma för magmusklerna?

Men det blir ett lättare pass ändå, jag är liksom livrädd för att skada mig och få bakslag så jag försöker att träna precis lagom hårt. Vilket inte är särskilt lätt.

Inte är det särskilt lätt att fotografera stilleben heller? Men träning ger färdighet hoppas jag. 😀

Vilken bild tycker du har bäst komposition? Ettan, tvåan eller trean?

Kul att få veta. 😀 Jag tycker nog själv trean, fast den är å andra sidan den som är tråkigast. Mest rak och direkt. De andra bilderna är lite roligare på något sätt. Eller näää, jag ändrar mig. Ettan. Den är nog min favorit för den ger lite mer djup i bilden, man ser ju snett framåt istället för att mötas av bordskivan. Hmmm.

Nej, nu får jag skynda på lite här hemma. Efter träningspasset ska det packas paket och kollas adresser. Håhåjaja..rena rama tomtenisseverkstaden. Det gillar jag.

kramar och vi hörs kanske lite senare, annars ha en go kväll,

L

No Comments

 • Anne

  Jag tycker bäst om ettan som är mera ”jämn” och för djupets skull. I de andra tycker jag att skedarna är för framträdande – helt bara min åsikt alltså! Fö blev jag toksugen på vanlijyoghurt med hallon i 🙂
  Kram

 • Hilde

  Jag gillar tvåan bäst. Jag kan inte säga varför men den tilltalade mig mest. Du är fasen men duktig med träningen du. Kämpa på!
  Kram

 • Karen

  I prefer number three. I like the angle of the spoon and the lighting in this one best.
  Have a good work-out. I envy your commitment.
  Kram,
  Karen xoxo

 • Nena

  Vad duuuktig du är! heja, heja!
  jag håller på tvåan, tycker man blev mest sugen av den. den liksom inbjuder till att ta en smaksked!
  Kram

 • Lingon

  Kul att höra vad ni tycker. Det är ju så olika och man får olika känsla för de olika bilderna. Vissa är mer inbjudande att äta, och vissa är finare för ögat kanske.
  Nu håller jag på att fixa med bloppisen här hemma så jag vi hörs i morgon igen.
  Kramar till er alla godingar!

 • Milott

  Jag gillar 1:an bäst för den känns minst rörig, var min första känsla! Och jag ändrade mig inte!
  Vad roligt för Dig att få sålt så mycket igår.
  Ha det så kul i tomteverkstaden!
  Tisdagskram på Dig, Lingonet!

   • Lingon

    Kramar tillbaka till dig Milottan!
    Det är från Köpenhamn i lördags, utanför en blomsteraffär. Jag kände för att färgbomba bloggen lite nu när våren haltar.
    kramar!

 • Linda G

  Jag gillar alla tre! Och skönt att komma igång med träningen igen. Men lite överkurs att börja med en timmes crosstrainer va;) Hur f-n orkade du! Kram

 • Fiona

  Trean för den såg godast och mest tilltalande ut! När jag kommer hem imorgon ska jag svepa ihop en sån där cocktail! Är det vaniljyoghurt? Och vad flitig du är med träningen, så flitig ska jag oxå försöka bli!
  Kram

 • Fia

  Ettan- för djupet och att det är skärpa på det som ska visas och inte på bakgrunden. Ser också mer inbjudande ut. Blir t.ex. inte sugen på yoghurt och kiwi på bild nr 2, den är för ”på” för mig.
  Men det är ju jag det! Smaken är som baken!
  Ha en bra dag- och vad du är duktig på att träna..själv kommer jag inte ens åt cykeln, står bakom plast och byggdamm….bläörk. Lika duktig är du på att rensa. Måste också ta tag i det…är nog det där med vårkänslor- lättare att ta tag i grejerna då! Jag känner ofta just för att ”rensa ut” på vårkanten!
  Kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *