Lingon om.....

Dagens Odd Molly Combo – Lyckosmurfens återkomst

Wunder strap dress, frill cardiganLong frill cardiganDagens lunchstass är Odd Mollys Wunderwear strap dress och Long Frill Cardigan.

En himla go outfit, men jag fryser och det är apdåligt väder ute. Som gjort för att gnälla på.

Men inte jag.. för jag är odrägligt glad idag! Sådär att jag nästan förväntar mig att arbetskompisarna kommer klippa till mig snart och skrika håll käften medan jag bara tokler in i deras ansikten och säger vaadeeeeeeåå? Jag är tokhög på träningsendorfiner idag och det känns som om jag kan lösa all världens problem – lätt dessutom. 😀

En hel timmes crosstraining, jag måste bara få skryta lite om det. Visst får jag?

Och nu ska jag gå och fiska fram inventeringspärmen och fixa till den också, bara sådär med en klackspark. Blir nästan rädd för mig själv, hihi.

Nej, jag skojar bara. Jag är glad och det är ju bara att njuta av det så länge det varar. Men oj alltså. Gratis glädjeknark för kroppen, och så jäkla bra!

Kramar och ha en fin eftermiddag!

No Comments

 • Lotta

  Fortsätt le! Sånt smittar. Matchande outfit till leendet har du hittat också. Fint!
  Klart att man får skryta när man gjort något bra! Heja! Jag kanske skulle trotsa regnet och ge mig ut i motionsspåret ändå…hm.
  Kram Lotta

  • Lingon

   Om du gör det när det regnar får du 10++++++!
   Det låter ruskigt, men tänk på den varma goa duschen efteråt och kanske en kopp te?
   Kramar och ha det gott!
   L

 • Maddie

  Så härligt! syn dina ögon att du är tokglad idag 🙂 Bara fortsätt, smittar till och med genom datorskärmen här till mig många mil bort! Självklart ska du skryta om träningen! Jag hejade på mig själv rätt så bra häromdagen när jag klarade en halvtimme på min crosstrainer 🙂 Glädjeknark is da shit haha
  Tack du fina också för din kommentar inne hos mig, det värmde mycket ska du veta!
  kramar från Småland med apdåligt väder här också

 • Madde

  Det är bara att gratulera. Själv kämpar jag för att överhuvudtaget ha något som helst humör alls att visa, då jag av okänd anledning endast sovit 3,5-4 timmar i natt. Så jag liksom bara ”är” här på jobbet. Vaken, men uttryckslös liksom…Tycker dock bara att läsa ditt inlägg gör mig lite piggare! Storklem och fortsatt fin em. vi får se det som så att växtligheten får sig en skjuts nu av regnet och bäddar för händerna i jorden till helgen! 😉

  • Lingon

   Vaken och uttryckslös. Precis så är det ju ibland. Hoppas du får sova gottgott i natt i stället.
   kramar och ja, jag hoppas på sol.
   L

 • Bettina

  Härligt, och klart du får skryta 🙂
  Älskar att plåga mig själv med att springa på löpband, det är så himla tråkigt och meditativt alltså hur skönt som helst – framförallt efteråt 🙂 Ha en fin kväll! Kramar

 • Katinka

  Klart du får skryta. Det är ju så där som träning ska vara! Och snygg är du med! Kram, kram från en som är något tröttare, men vid gott mod.

 • Helena

  Skryt på bara och var stolt! Grattis till att du är igång! Men en hel timme?! Hur orkar du?
  Jag fixar inte mer än 35 minuter och då nästan ramlar jag av crosstrainern. 🙂
  Ha en härlig kväll och njut av känslan! Kramar

  • Lingon

   Tack! Jo, i lite lugnare tempo och så går jag av och dricker lite vatten ibland.
   kramar och ha en fin kväll,
   L

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *