Lingon om.....

Mot stranden 2012….eh :-D

Godmorgon!

Jag vet inte hur ni har det men jag har vilat nog och känner mig nöjd på soffronten och soffispotatis är ihopabunden med mitt träningsgummiband och ligger och sparkar vilt i en garderob.

Själv tar jag och kör ett träningspass!

Kramar

No Comments

 • Victoria - Elvira Spekulerar

  Jag ska försöka mota undan min soffpotatis jag också, framför allt nu när jag börjar se ett ljus i mörkret, jag tror nämligen att jag börjar bli frisk äntligen 🙂 .
  Fin header du har gjort, fast jag saknar ditt glada ansikte.
  Ha det bra!
  Kramar Victoria

 • Lotta

  Jag fick precis lite ofrivillig träning. Var med gubben på Byggmax och bar lecablock och brädor. 😀 Räknas det som ett träningspass? 😉 Tungt var det.

 • Linda G

  Även jag har piskat på soffpotäten i dag med lite stepup framför repris av Big Brother. Skönt att svettas ut lite påskgodis:) Kram från en som ivrigt väntar på din garderobsröjning! Fast jag inte ska ha nåt;)

  • Lingon

   Perfekt att se på teve till lite träning. 😀
   Och jag ska inte ha nåt av dig, jag såg att du ska bloppa också idag..hihi.
   Kram

 • Marie

  Här är det soffpotatisen som regerar (idag med) men, imorgon är det vardag och nya friska tag! Duktig du är som tränar! Kramar!

  • Lingon

   han är stark den där potatisen? 😀 Jag längtar nästan lite lite till vardagen nu, men det är nog för att jag är utvilad. I morgon kommer jag att gnälla säkert att påsken var kort. 😀
   kram!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *