Blusar, koftor

en dagens i väntan på bloppisen

9th sweater

Igår blev jag tillfrågad om jag hade en 9th Sweater möjligtvis? Näääää sa jag, sån har jag inte haft. Men så fel jag hade och förlåt att jag ljög för där i lådan med för små plagg låg den här fina i powder som jag köpt/swappat med Josanne för länge länge sedan.

Och lika länge har den gömt sig i lådan tills idag. Nu har jag äntligen lite koll på vad som finns i garderoben och det känns jätteskönt!

Under dagen har jag hittat lite fler plagg som ska få flytta så hela 30 stycken blir det i bloppisen, om en stund. Whoa, säger jag själv. What am I doing? Well, preparing for the rest of my life as smalis….among other things….

Ja, fast 9th sweatern behåller jag såklart. Den är ju underbar!

kramar och vi hörs lite senare om ni så vill!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *