byxor & kjolar,  Odd Molly,  Provningar

Köpenhamnsbilder + Odd Molly provning


Med iphonen och molnen där som växer sig in i huset. Oj vad det kan bli häftigt ibland.

Godmorgon och Glad Påskdag!

 

Det här är Köpenhamn för mig, en glad tokflinande underbar Josanne mitt i Rådhusplatsens trafik och blå himmel och friska vindar.

Det blir ju lätt sådär fånigt när man tvärstannar i folksamlingar för att ta foto med mobilen, allting stannar upp och folk tittar.
Fast efter att ha trängts med barnvagnar, dramaten-väskor och bredgående familjer som tvärnitar jämt och ständigt var det vår tur att stoppa upp strömmen av människor. Hallå? Vi är faktiskt bloggare! 😀
metallic halter neck dressmetallic halter neck dress Vi hoppar direkt till provningen och här är Josanne i Odd Molly metallic halter neck dress, dk pink stl 2. Normal i storlek tyckte vi båda. Och väldigt fin, en sån där klänning man ångrar att man provat för den skapar habegär..
metallic halter neck dressSjälv provar jag en stl 3 och tycker den är väldigt snäll mot figuren. Bilden till vänster tycker jag är lite missvisande för klänningen går längre ner över bysten, men det där med att fota sig själv i konstiga vinklar…nja.. Väldigt elastisk och följsam och därmed skön.
a one silk wrap, tripper a long skirtmetallic cardigangimlet blousePointers short cardiganEfter att ha haft den underbara Tripper a long skirt hemma ett par dagar för provning är den nu min, tjohooo! Så här provar jag lite olika överdelar till den. Ingen som jag själv tyckte var helt klockren som ett slag i nyllet, men ändå fina.
Det passar fint med powder, lila, mörkgrått, chalk och så såklart rosa och rött till den. På något sätt tror jag att enklare överdelar är att föredra som låter kjolen komma fram med sina rosor och mönster.
Och när man inte orkar prova längre så fungerar ”hållaframför-tekniken” utmärkt. 😀
terrie dressterrie dressTerrie dress, stl 3.
Mjuk och skön, och känns också normal i storlek. Sömmen en bit upp på bysten så kanske en fyra hade suttit bättre? Men den är absolut inte för liten för mig.
Kort i längd, mer som en tunika än klänning tycker jag och ett väldigt fint knyt i ryggen som jag inte fick med på bild.
Vad var det mer? Tricolor dress och cardigan fick jag inte provat tyvärr och heller inte foresome pants som jag inte vet om de fanns inne? Jag hann helt enkelt inte läsa era kommentarer om dessa innan jag kom in i internetlöst land. Hoppas ni får provningshjälp någon annanstans. <3

Efter två timmar i Odd Mollybutiken, 😀 så blev det mat på Café Sommersko som ligger lite längre ner samma gata. Och jag är så knasig ibland och har tänkt namnet fel många gånger till sommerskov och därefter lagt till fugl. Sommerskovfugl-café?

Efter en långlunch med massor med prat om allt mellan himmel och jord traskade vi vidare ut på stan och då hade solen gjort strålande comeback. Äntligen lite köpenhamnskänsla!

Och här är de! Påskäggen där bak i bilden som kostar 9500 kr och innehåller 15 kg choklad. Jojo…eh..

Mycket fint att titta på..mmm.


Ja, en härlig påskafton med bästa sällakapet!
Idag då?
Vi får se, jag mår lite sådär i kroppen men ljus ska tankas utomhus, blommor ska köpas in, iallafall en och sen ska en stor bloppis börja förberedas. Jo, det finns plagg kvar i garderoben, tro mig.
Men det första som händer nu är en kaffepåfyllning och en bloggenad.

kramar och ha en fin fin Påskdag!

L

26 Comments

 • Helena

  Vilka härliga bilder från Köpenhamn!
  Så, nu har den äntligen hittat hem, Din Kjol! Du är jättefin i den. Snyggt att använda som en klänning med en kofta över.
  Jag förstår att ni blev förälskade i metallic halterneck dress. Ursnygg på er båda! Vilken färg!
  Ännu ett begär? 🙂 Jag vill åtminstone prova efter att ha sett er i den fina…
  Kramar

  • Lingon

   Prova på du bara…en riktigt fin klänning!
   Kramar och ha en underbar påskdag därhemma och hoppas solen skiner varmt!
   L

  • Lingon

   Tack detsamma till dig tiger!
   Det blev ingen halterneck till oss men kanske en annan gång, man vet ju aldrig.
   ha en go dag°!
   kramar

 • Hilde

  Vilken strålande dag ni haft. Många fina plagg ni visar, den där halternecken fastnade jag för, skitsnygg. Ha en underbar dag!
  Kram

 • FinaTina

  Tack för fina bilder! Ni verkar ha haft jättetrevligt i KBH ju… 🙂 så himla fin metallicen är då! Håller händerna hårt under rumpan så jag inte börjar klicka hejvilt här! Sitta på händerna, sitta på händerna… 😀
  Kram!

  • Lingon

   bara att sitta hårt. Men den här kollektionen innehåller så många fina godbitar..
   kramar och ha det gott,
   L

 • Katinka

  Åhh, tack för hjälpen! Metallicklänningen ligger på min vill-ha-lista och ibland undrar man om denna lista aldrig kommer ta slut? Denna våren är makalös i rena klädbegär. Jo, en i grått skulle jag allt vilja ha.
  Och ni ser ut att ha haft det underbart i Köpenhamn ju! Grattis till kjolen som är så fin. Jag håller helt med om att den ska kombineras enkelt. På med en vit t-shirt till liksom. Underbart. Kram

  • Lingon

   Den skulle sitta som ett smäck på dig! 😀
   Ja fina kjolen ja, den kommer att bli använd och älskad i tusen olika kombos tror jag.
   Kramar och ha en fortsatt fin helg,
   L

 • Stina

  Jag var ju också där men såg inga Lingon eller
  Josannor;)
  Tack för härliga inspirerande bilder!
  Köpenhamn var ju riktigt vårlikt när solen
  kom fram. Var själv sedan i Nyhavn och
  trängdes med alla andra innan det bar åter
  till ett kyligt Malmö.
  Kramelikram
  s’tina

  • Lingon

   Attans! Men vi var i samma stad iallafall. Och Köpenhamn är som bäst med lite sol..
   kramar och ha en fortsatt fin påsk
   L

 • Lotta

  Tack för inlägget. En resa över bron med alla klädprovningarna och andra fina bilder var precis vad jag behövde. Är beordrad i säng av gubben. Efter att jag skällt ut alla i min närhet blev det sängläge med tramadol och kaffe. Skönt att då kunna läsa om din resa. Tack.
  Ps vad är storlek 4? Typ 44? Ds

  • Lingon

   Stackare dig! Hoppas du får vila ut lite nu då? Stl 4 är nog ungefär 44. Sen är ju plaggen i vissa fall figurnära eller rymliga. Jag pendlar lite mellan 3 och 4 tror jag.
   kramar och sköt om dig!

 • Sockervaniljochenskvattgradde

  Kjolen är så snygg!!!! Får kanske komma iväg för en prövning jag me:))
  Fina bilder av underbara Köpenhamn. Var oxå i Danmark igår utan internet:(( Det blir lite bakvänt när man är van att kunna kolla vad som händer och kunna svara på inlägg.
  Ha en fortsatt fin påsk helg i de fina vädert.
  Ser fram emot din bloppis:))
  Kram

  • Lingon

   Visst är det? Man är så van vid att navigera och slå upp telefonnummer och allt det där.
   kramar och ha en fortsatt finfin helg,
   L

 • Bettina

  Vilken härlig dag ni hade 🙂
  Fina silk top i grått är på väg till mig, käre bäste storebror fick gå en sväng och shoppa till lillasyster 🙂 så nu hoppas vi bara att den passar…… Ha en fin fortsättning på påsken! Soliga kramar

  • Lingon

   Åh den är så fin! Vilken bra bror du har….! Undrar om jag kan skicka min efter mollysar..:-D
   Kramar och soliga kramar tillbaks

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *