Lingon om.....

Söndagmorgon


Här är en som sovit gott och nu försöker vakna till ordentligt. Fast egentligen var jag uppe och snurrade redan halvsju men det går ju inte för sig. 😀 Så jag kröp bestämt ner i sängen ett tag till.
Just då tyckte jag det var en strålande idé, just nu tycker jag att fasen halva dagen har ju redan gått?
Kaffenjutning är det som gäller nu och jag sitter och läser era kommentarer från gårdagens inlägg om kärlek och dejtande.

Vad ni är fina! Och så intressant att läsa.

 
Det är ju för tidigt för mig att tänka på att dejta, så känns det. Fast tills dess kan jag ju fundera över vad jag vill med mitt liv egentligen och vem jag är?
Det är ju heller inte så lätt att göra här i bloggen eller för er att kommentera om, kanske mer ett ämne som man sitter och pratar om tillsammans på ett café.
Lite så jag tänker på er som läser här inne, vi sitter tillsammans några stycken och pratar och fikar. Lågmält och fnissigt, och ibland högt skrattande så folk glor lite avundsjukt när vi stör. 😀 Det finns alltid plats för mera kaffe och te och bullar, så är det bara på vårt bloggcafé och vi pratar och lyssnar och delar våra liv.
Om jag skulle tänka på hur många som läser bloggen egentligen så skulle jag nog inte våga skriva alls. 😀 Särskilt inte om mitt så kallade kärleksliv och mina ambitioner inom det området. 😀 Oh, my God!
Ja, svammel här från en nyvaken. Vi hörs lite senare och jag önskar en fin fin dag! Ikväll ska jag lägga ut två samlarplagg till försäljning i bloggen, kika in här vid 19:00 om du är nyfiken.

Många kramar

L

No Comments

 • Anne

  Mornings sötnos 🙂 Jag har nästan råddat klart i köket (sparar tejpandet några dagar) och blir nästan lite rädd för mig själv där jag röjer runt som en galning 😉 Vi ska snart ta en promenad och än så länge skiner solen så jag ska få ha mina nya fina solisar.
  KRAMAR

 • Marie

  Vad skönt ändå med en slow morning 🙂 Jag skrev inget igår om dejtandet för det är ett så sorglig kapitel i mitt liv och jag är fortfarande så långt därifrån, just nu finns dejting inte ens på kartan. Har fullt upp med mig själv och lär ha ett tag framöver. Nu blev det viss lite skrivet ändå 🙂
  Gillar din tanke om fikablogg där man kan föra fnissiga samtal om stort och smått! Och när det gäller kärleken så har jag alltid (tidigare iaf ) trott och även upplevt att när den dimper ner så gör den, gäller bara att vara öppen och ta emot den. Nu var jag där igen 🙂
  Ha en fin dag! Kramar till dig <3

  • Lingon

   Slow morning är det bästa!
   Klart jag förstår att du inte kan skriva om det, det är ju så svårt och känsligt och det får man ta över en fika istället. Jag är heller ju inte alls redo för att ge mig ut i kärlekskarusellen utan man få ta en dag i taget och jobba med sig själv.
   Fikablogg är inte dumt alls!!
   Hoppas på att dela ett cafébord med dig någon dag framöver.
   Många kramar och ha en fin dag,
   L

 • Mia

  Tssss, det där med att dagen skulle vara förstörd bara för att den tillbringats i sängen är en myt. ALlt som är mysigt och bra i livet- äta, se på tv, prata med folk, smaska godis- kan man göra i sängen, medan det som är trist- städa, putsa fönster eller lägga upp för korta byxor- går ju inte. Alltså är en dag i sängen oftast en bra dag=)

 • Titti

  Åh nu ser jag fina sjalen igen….hm…vill ha…..
  Apropå ”dejtande” eller vad vi nu ska kalla det! så träffade jag min make via internet, helt otroligt egentligen!! En riktig lyckträff….tredje gången gillt!
  Det bästa är att vi bägge nog är lite ”udda” personligheter och att vi accepterar varandras särarter!! Roligt har vi också!
  Låt det ta den tid det tar…..man vet aldrig vad som väntar runt hörnet….
  Kram Titti.
  Det SNÖAR……bläh..

  • Lingon

   Snö ja…inte kul. Men vad roligt att du lyckades med internetdejting!!!
   Kramar och hoppas snön har smält bort nu.
   L

 • Vivvi

  Det är ju det fina med bloggandet tycker jag. Man kan ventilera sina tankar egentligen med sig själv men ändå skapar det ibland en dialog och ett samförstånd och det känns som man känner varandra så det blir liksom som att träffas på ett litet café. 🙂
  Appropå dejtande så är det ju nåt som ofta kommer naturligt när du känner dig redo tror jag. Rätt var det är dykar Han upp och då kommer det kännas rätt 🙂
  Kram
  /Vivvi

 • Stephie

  jag va uppe i sex imorse, kunde inte somna om, så gick upp å öppnade fönstret, tänkte, lite frisk luft blir man ju trött av. höll på å frya arslet av mig, puhaaa, vad kallt!
  hoppas du har en fin dag! ser framemot att se vad du ska sälja 🙂

  • Lingon

   Visst var det kallt idag? Hu och här kom det snöslask mitt på dagen. Precis när jag skulle ut och fotografera. 😀 Timing, jag säger då det.
   kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *