Klänningar, tunikor,  Odd Molly

Dagens alltför lättklädda

Spritzer dress, grable tunic

Vad hände med vädret? Jag fryser ju….!

Spritzer dress, grable tunic

Dagens klänning blev Odd Molly Spritzer dress och ovan på den en grable tunic. Det där med rosbroderier, så ljuvligt och för mig oemotståndligt. 😀

Spritzer dress, grable tunicMen nu tänker jag gå in och dricka något starkt, typ te…!

Oj vad det blåser kallt här nere, jag vet att jag inte ska klaga men det kan verkligen blåsa i Malmö. Ett tag där så stod min arm rakt bakåt i 90 grader från kroppen och i handen höll jag krampaktigt fast handväskan. Det såg nog lite roligt ut. 😀

Men ingen snö iallafall, det är det jag menar med att jag inte ska klaga.

Idag har jag piggnat till lite från en vecka av annars dåligt humör och låg energi, jag borde utnyttja den toppen till att ta ett träningspass eller iallafall plocka undan lite innan lördagssoffpotatisen slår till. Han är extra stark och har laddat hela veckan för att få mig på fall. 😀 Mumlar och flinar här bakom mig för jag sitter redan ner, han tror det hela är i hamn? Det ska vi nog bli två om…

Vi får se. Ha en fin kväll och ta hand om er! Kramar L

No Comments

 • louise

  Heja på
  Kul att Du liksom jag trotsar väderguden 🙂
  NU ska det vara vår
  Ha en fortsatt fin helg
  Kramar till Dej
  Louise

 • Nena

  Haha, kan se dig framför mig med handväskan flygande i luften. När jag var i Oslo kom jag med min rullresväska till ett gathörn, plötsligt kom liksom en virvelvind och väskan lyfte rätt upp i luften. Kändes urskumt. Håret och kläderna på folk stod också upp. Men nu kommer det lustiga. När jag skulle åka hem några dagar senare hände exakt samma sak, i exakt samma gathörn. Blåser det alltid där???
  Oj vad snyggt du matchade det ursöta broderiet! Har inte ens tänkt på det, men vad sött det var!
  Här var det faktiskt lite snö imorse, men den är borta och vi har strålande sol. Kyligt i luften, men underbart ändå. En långpromenad har det blivit och får nog bli en till! Annars har jag legat i sängen hela dan – och JOBBAT. Morr!
  Kram

  • Lingon

   Samma gathörn? Lite lustigt det..men vindarna kan nog forma sina egna gator i stan.
   Hoppas du kryar på dig nu ordentligt och kommer upp. Långpromenader låter som en väldigt bra medicin. Här verkar det klarna upp nu på kvällen? Men jag tänker inte gå ut, no no.. 😀
   Kramar och ha en fortsatt go helg,
   <3

 • Helena

  Så fin du är! Det var en riktigt snygg combo! Och hu, det blåser här med. Ordentligt! I morse trodde jag att solen skulle vara framme hela dagen, men rätt var det var började det snöa och blåsa…
  Ha en fin kväll! Kramar

 • Bettina

  Söt du är, idag igen 🙂
  Här blåser det också, för det mesta….. och vi har fått lite snö igen……. fast nu på eftermiddagen kom solen fram, yes! Ha finaste kvällen ! Kramar

  • Lingon

   Ja, det var en blåsig historia allt, och jag aktade mig noga för att komma för nära vissa gamla hus som takpannorna brukar flyga ner från. Hu.
   Kramar och ha en fin kväll,
   L

 • Adela

  Hej söta!
  Du ser så go och fin ut på bilderna;) Hoppas din lördagskväll blir skön och laaaata dig, det är du värd! Läste ditt inlägg längre ner om Bloggen som självterapi. Tror mycket på det och vet att det är så…..;) Avslöjar här och nu att det var mycket så min blogg kom till för dryga 2 år sen, när mitt förhållande kraschlandade (milt sagt) och en gigantisk otrohetshistoria uppenbarade sig, urrrkkk…..Bloggen blev underbar terapi för mig att drömma mig bort lite, fota och skriva;)
  Kramar i massor
  Adela

  • Lingon

   Visst är det terapi, en bara jag-plats där jag får skriva lite som jag vill. Och bloggen är en plats som gör mig glad och visar att livet visst innehåller fina saker när man glömmer och bara ser det mörka.
   Tråkigt att höra om din historia, och otrohet…:-( Men jag är glad att du mår bättre idag och att bloggen hjälpte till. Du är en av mina hjältar!
   Kramar och ha en fin go helg,
   L

 • Hilde

  Vad snyggt det var med grable utpå klänningen.. Jag hoppas verkligen våren snart är på G igen, för i dag är det inte trevligt ute.
  Bloggen är absolut terapi, jag tror inte jag skulle palla med allt stress och press utan den faktisk.
  Kram

 • Oslotigern

  Jag hejar på Lingon! You go girl, låt inte soffpotatisen ta dig 🙂
  Det har t o m blåst lite i Oslo idag, något som nästan aldrig händer. Men inte så väldigt kallt och solen har skinit. Men nog är det ett litet tråkigt väderomslag. Hoppas det snart vänder igen!
  Kramar

  • Lingon

   Han är väldigt seg soffis men i morgon så ska jag nog få till ett ordentligt träningspass!
   Hoppas du har en fin lördagkväll,
   kramar!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *