Lingon om.....

Frågestund i bloggen?

Jag tänkte ha en liten frågestund här i kväll.
Vad vill ni veta om mig eller bloggandet?
Eller vad vill du ha mera av i bloggen? Odd Mollyoutfits eller mera något annat? Lingonbabbel? Matlagning? 😀
Jag har liksom antagligen fått flunsan ändå, för nu är jag så slö och oengagerad och febrig så jag orkar inte tänka så bra för att komma något annat just nu. 😀
Så fråga på om ni vill veta något så svarar jag så gott jag kan lite senare i kväll eller i morgon.

Kramar och ha det så gott,

L

No Comments

 • Sanna

  Men stackars dig. Krya på dig!
  Ska försöka komma med nått bra så du helt enkelt får något att göra. 😉 Helt enkelt är det dock inte att komma på. I det stora hela gillar jag din blandningar av outfits, tankar om livet och roliga humor. Du bjuder verkligen på dig själv. Rolig är klart mer recept och så. Det gillas alltid men mest vill jag ha din goa humor. Den som få mig att skratta när jag sitter i min sparkdräkt i soffan eller när jag sitter på tåget hem från en lång jobbdag. Det är grejer det! Det vill jag ha! 🙂
  Som sagt krya på dig!
  Kramis

   • Sanna

    Ja jag blir glad när jag läser din blogg. I alla fall för det mest. :p Klart får du även berätta om allt jobbigt i livet men det jag tänker när jag tänker Lingonet är en rolig prick. 🙂

 • Hilde

  Men skit också, det var inte roligt att du fick den ändå. Jag gillar din blogg hur mycket som helst. Filmer är aldrig fel, du är urgullig och har the voice 😀 Jag är väldigt frågvis kommer faktisk inte på något just nu, men jag återkommer om det dyker upp något.
  Krya på dig!
  Kram

  • Lingon

   Så bra…! Jag är så glad att det inte kom så många frågor här. Hehe. Då kan jag behålla mina hemligheter.
   Kramar och trevlig kväll,
   L

  • Lingon

   Åhå. Garnet är kidsilk haze från Rowan i färgen ember och klänningen javisst, men du får påminna mig..:-D
   Kramar
   L

 • Fiona

  Hej!
  Jag är ju ganska ny i kommentarsfältet men har följt din blogg ganska LÄNGE. För ett tag sedan tänkte jag faktiskt på det där att varför kommenterar jag så sällan? Svar: Den här tjejen har ju det mesta i sin blogg som är underhållande på olika plan (hoppas att du förstår mig rätt, tex att sorgliga saker inte är underhållande men går rakt in i hjärtat på mig) plus min feghet kanske?
  Svammel, vad jag vill ha sagt med det här, kör på i vanlig mane´r, om du berättar allt (vilket jag förstår att du inte gör) så försvinner kanske lite av ”Lingonmagiken”
  Verkar detta helt knas så skyller jag på mina migräntabletter som verka gjort mig helt knäpp idag…
  Kram och god natt!

  • Lingon

   Tack och du svamlar inte alls. Lite av varje då och jag tackar för de vänliga orden.
   Kramar och hoppas huvudet är bättre idag.
   <3

 • Anne

  Hoppas du mår bättre i morgon! Jag gillar dig precis som du är men blir alltid lite extra glad av dina filmer 🙂
  Kram å sov gott!

 • Katinka

  Jag tycker att du är så bra som du är. Du blandar färgglatt med nödvändigt dystert och vågar visa vem du är. Dessutom är du rolig, glad och inte längre så sjuk hoppas jag verkligen. För det där är inget kul din stackare. Kram

 • Karen

  I have so much admiration for you and the the way you are so uninhibited. You seem to grab all that there is in life and run with it. Of course, that is why I am so drawn to you. Here is my big question…… When will you come to Canada to visit me? I am always so envious of those that get to spend time with you in person.
  Stor Kram,
  Karen XOXO

  • Lingon

   Thanks Karen!
   I will save up some money and come one day. I do have some close family in Vermont so it is at least almost in the same end of the continent. 😀
   Kramar och ha den go onsdag.
   <3<3<3

 • Nena

  Jag vill veta lite mer om din musikbakgrund…alltså inte vad du jobbar med nu (för det vet jag..) utan vilken roll musiken haft i ditt liv för övrigt! Jag är ju själv musiktok av guds nåde som du kanske räknat ut och har både läst lite musikvetenskap, men framförallt har ju musiken gett mig så mycket fantastiskt genom livet…
  Kram

  • Lingon

   Åh vad kul fråga. Ja men det får ett helt inlägg någon gång här..ska bara trolla fram lite gamla bilder. 😀
   Kramar!

 • Helena

  Jag tycker det är bra som det är. Jag hinner inte med alla blogginlägg utan får sitta och scrolla bakåt i tid och spendera en halv dag på att hinna ikapp;) du är otroligt flitig. Men jag älskar outfitsbilder och tips och sånt. Kram på dig vackraste hjärtat!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *