Lingon om.....

Presenter och lite drömmar

Tack än en gång för alla fina grattis och hurra!

Här är två böcker som jag fick i present och de kan nog hålla mig sysselsatt ett bra tag. En om dagen kanske för att komma igenom böckerna? Det ska iallafall bli jätteroligt och plocka ut några favoriter och prova virka.

En annan rolig present var en fotolampa som ger bra ljus till att kunna ta bilder inomhus. Den ska jag leka lite med senare, måste bara skaffa en hållare.

Jag tror det är en sån här?

Ser ut som ett halvt kärnkraftverk med går att sätta i vilken lampa som helst med vanlig sockel.

Jag är nästan lite rädd för den? 😀 Fortsättning följer.

Men världens bästa födelsedagspresent! <3

pukka wrap cardigan

Odd Molly Pukka wrap cardigan

Och den här drömmer jag bara lite om. Fast jag kanske inte borde…men den är bra fin…suck. Eller så får jag virka på lite garnityr på en egen kofta…Det finns nog en beskrivning för det också i mina granny squareböcker..

Det var väl det hela just nu som rör sig i min knopp.

Ha en fin fin tisdag.

No Comments

 • Sanna

  Kul att du blev ordentligt firad. Är du så värd!
  Idag ligger jag hemma med huvudvärk delux, varm kropp och sårig hals. Kör en ny strategi och tillåter mig själv att vila. Annars kör jag ofta bara på och då slutar det med att jag är kass i en herrans massa veckor. Hoppas vila i typ två dar nu ska får mig på banan igen. Mitt firande är ju på lördag. 😉
  Ha en fin dag fina du!
  Kram

  • Lingon

   Stackare dig..och mig som också har legat hemma idag..
   Hoppas inte det var jag som smittade dig. 🙁
   Kramar och krya på dig nu. Det är ju massor med dagar kvar till lördag.
   L

 • Louise Larsson

  Härlig födelsedag du fick! Fina presenter!……vet du jag har varit på Panduro och köpt virknål och garner. Vill lära mig mormorsrutor! Framför teven igår virka jag en sträng, visste inte hur man går tillväga för att vända, och göra andra varvet. Får nog fråga någon arbetskamrat. Nu har jag iallafall tagit första steget. Är du duktig? Kramar

 • Hilde

  Den perfekte presenten för en som är pysslig som dig. Jag tror helt klart att du kan gör en egen Pukka om du vill det 🙂 Men jag håller med, den är en dröm. Verkligen.
  Tack för ditt gulliga sms!
  Kram

  • Lingon

   Tack söta du. Nej någon egen pukka blir det inte, men så inspirerad man blir av allt vackert virkat. Jag sitter här i soffan i ett enda trassel av garn och suckar, om än lite förtjust.
   Kramar och trevlig kväll,
   L

 • Katinka

  Vilka fina presenter ju! Klart du kan göra en egen kofta om den inte dyker upp på rea någonstans till vårsommaren. Du borde ju ha den hur som helst. Jag älskade den när jag provade den och nötte ut motståndet helt kan jag säga… Kram

  • Lingon

   Ja, den är så fin. Drömmer på här…..
   kramar och ha det så gott på födelsedagen nu. Hurra hurra hurra hurra!!
   kram

 • Anne

  Vilka roliga och bra presenter 🙂 Ska bli kul att höra hur det går att leka m fotolampan. Jag har ”råkat” ge mig själv två födelsedagspresenter i förskott i dag 😀 Hoppas du kan prata lite i kväll?
  Kramar

 • Marie

  Jättesupergrattis!!! Jag har inte fattat att du fyllt år!! Fina presenter du fått 🙂 Önskar att jag var miljonär och kunna ge dig koftan 😀 Ha det gott! Kramelikramar och tack för köttbullefilmen, you made my day 😀

 • Maria/Javabönan

  Grattis grattis lite i efterskott! =)
  Kan ju i alla fall tipsa om att Wakakuu har din kofta till 20%’s rabatt till och med 16/3 med koden: NY20WAKA.
  Ha nu en fortsatt mysig tisdagskväll!
  Stooor födelsedagskram från Bönan!

  • Lingon

   Tack söta bönan!
   Tänk vilket bra tips.. jag var där och vände i kundkorgen en stund men håller mig. Iiiiih…
   Kramar och ha en skön go kväll,
   L

 • Sahra

  Efter min städorgie igår var jag helt slut och läste inga bloggar. Vilken katstrof. Missade ju din födelsedag. Grattis grattis! Uppvaktning och tårta och fina presenter. Precis som det ska vara.

 • Sofia

  Ja den tröjan är ju för ljuvlig! Tyvärrlär man ju inte hitta någon 80% rea…. Men det är klart att egentligen skulle man ju ta å välja 10-15 mollysar som man vill ha nindre än denna och köpa den men det är ju så svårt att välja bort…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *