Lingon om.....

Timeout wrap cardigan och en timeoutdag


Den här koftan är fin. Jag vill ha en sån. Enda problemet är att välja färg? Hmmmmmmm?
Ja, så det kan hända jag fick en eller två?
Så kan det gå när man har haft en riktigt dålig dag, åhhh så dålig att det nästan är roligt. Alltså någon som kan toppa detta?
Först.
Först tar jag ledigt ifrån jobbet för jag ska gå på terapisnack. Och avbokar en efterlängtad massagetid. Sen åker jag hemifrån till terapeuten en timme och tjugo minuter i förväg för att hinna dit.
Hon är som en fågelholk och helt stum i dörren. Och jag anar att något är fel. Att hon inte känner igen mig rakt av med namn och så gör inte så mycket för vi har ju bara setts en gång. Men iallafall. Jo hördu vi har ju en tid nu säger jag och tar fram mitt tidkort som är prydligt ifyllt av damen själv. Hon vill bara sjunka genom jorden känner jag…..
Ja, allt var så rörigt och min tid var inte inlagd i systemet och så vidare, alla influensa etc.
Kan jag komma tillbaka kl 15? Nä. Kl 08 om två veckor….eh…
Ja, så jag åker vidare och tänker ta mig hem när jag kommer på att jag måste hämta verktyg på jobbet för morgondagens jobb så jag inte måste upp fem på morgonen.
Sagt och gjort. Mobilen laddar ur sig. Bussen går inte till Malmö. Det är jättekallt.
Väldigt länge. Så länge att jag inte får för mig att gå inomhus utan står kvar ute och fryser.
Väldigt länge.
Sen kommer jag till jobbet och lunchen är passerad. Maten är slut. Jag fryser…….och får lite kalla rester.
Jag plockar i hop mina grejor och blir stoppad och måste jobba lite…jag fryser….
Orkar inte åka hem. Hänger lite kvar…..
Fryser.
Åker hem…
Shoppar kofta. 😀
Och någon sorts slimundisar på twilfit med en jobbig expedit som envisas med att titta på mig när jag drar på mig slimmande plagg. Gud så störigt.
Åker hem.
Fryser. Huvudvärk.
Och så var det kväll igen, och snart är det natt och fullmåne.

Dumma dumma onsdag eller så. Och tråkigaste blogginlägget i år kanske? 😀
Roligt idag då, förutom efterlängtad kofta är att jag bokat en resa till Stockholm för i slutet av månaden blir det en bloggträff på Odd Molly, och det kommer nog några till som inte bloggar tror jag. Det ska bara bli jättekul och vi ska få se på höst/vinter 2012 och ha lite frågestund runt om kring detta underbara klädmärke.
Så vilka mer ska ta sig dit? Och om du inte ska dit, vill du ställa en fråga eller veta något särskilt om Odd Molly så ställ din fråga här i kommentarsfältet.
Själv ska jag förstås blogga därifrån, och kanske slå rekordet på 17 inlägg på en dag? Vi får se. 😀 Ni som är här och läser och är Odd Mollytokar som jag ska så klart få se så mycket som möjligt.
Nu ska jag ta ett varmt bad och tina upp.
Kramar och ha en trevlig kväll,
L

42 Comments

 • Helena

  Hoppas du är lite upptinad nu! Koftan kanske hjälper till med lite glädje och värme 🙂
  Men allvarligt, vilket knas….
  Ha en skön kväll! Kramar

 • Marika

  Fy vilken dag du haft, blääää. Skönt att komma hem och klappa på raringarna, det piggar upp en lite:-) Jag kommer på träffen och det ska verkligen bli jätte kul att få se kommande kollektion och träffa alla. Roligt inlägg med giffen, men vet inte ändå om jag kommer ihåg hur man ska göra när jag väl ska prova, hmmm. Men roligt är det i alla fall.
  Kramar<3

 • Mags

  Guuud sån dag du har haft, inte så kul irl men roligt att läsa om hur det kan bli ibland.
  Det roliga är ju desto roligare istället och nåt att verkligen se fram emot och jag som inte ska dit får se fram emot dina inlägg. Inte dumt det heller!
  Kramizar

 • Hilde

  Men rys vilken dag. Som tur är kan morgondagen bara bli bättre 🙂
  Jag ska inte till Stockholm på träff, och jag tror inte jag har några frågor men kommer jag på något återkommer jag.
  Kram

 • Minoo

  Men åh vilken dag du haft. Pissråtta också för att hon glömde dig. Angående träffen…jag har ju slutat blogga, men fick trots det en inbjudan i boxen och har bestämt mig för att gå. Läskigt värre att bli synlig, men jag känner mig lite modig den här veckan 🙂 kramar

  • Lingon

   Jag tror det blir en kul grej och ett vackert minne så hoppas att du kommer så vi kan hälsa på varann. 😀
   Kramar och trevlig kväll,
   L

 • Vivvi

  Låter som en riktig oturs-tråk-dag. Vad dåligt att hon hade missat din tid. Får liksom inte hända i den branschen tycker jag…usch…
  Vad kul med OM-träff. Hade ju varit riktigt kul men nån sån inbjudan får inte jag inte 🙂 Men vad är väl en bal på slottet….? Hade i a f varit superkul att ses
  Kramar
  /Vivvi

  • Lingon

   Nej, jag blev bra förvånad också, och inte ville jag direkt skälla på henne heller för vi ska ju ses många gånger till. Hmm.
   Du, maila till Odd Molly och fråga om det finns en plats till. Det vore ju jättekul att ses där.. och de har kanske bara missat att bjuda in dig? Det vet man aldrig.
   Kramar!
   L

  • Hilde

   Om det är någon tröst har inte jag heller fått någon inbjudan. Undrar vad det är för trick man måste gör för att komma med? 😀
   Kram

 • Annelie

  Vilken dag du haft!! Tur att alla dagar inte är som denna.. Visst är det störigt med sådana expediter som inte släpper taget, utan nästan kryper in i en, fy! Varför går man överhuvudtaget upp sådana dagar..
  Så roligt du skall åka! Verkar som vi blir ett litet gäng då..spännande verkligen!
  Hoppas din kväll blir desto bättre nu o du är varm igen!
  Kram

  • Lingon

   Vad kul att du kommer också, jag blir jätteglad!
   Ja nu är jag varm och nästan lite febrig..:-( Men det är nog bara för kylan går ur kroppen.
   Hoppas du har det finfint!
   kram

 • Anne

  Men helskotta vilken dag – nu förstår jag att du är trött! Du har i alla fall bokat resa och det ska bli så himlans kuuuul 🙂
  Stor kram

 • Fiona

  Uj, vilken dag du haft. Förstår att du köpte kofta! Och du har aldrig tråkiga inlägg. Det är bara när det är lite sorgligt som jag inte fnissar!
  Kram

 • Oslotigern

  Vissa dagar kan man bara skriva av som rakt igenom misslyckade. Som tur är är det inte de dagarna man kommer ihåg i eftertid 🙂 Hoppas du har tinat nu i alla fall, och att åtminstone en kofta fick följa med hem!
  Vill så gärna till Stockholm men vi ska till London den helgen. Försöker trixa och anpassa och omboka, så kanske, kanske, kanske. I så fall får vi äntligen ses! Och det är ju skäl nog för att verkligen försöka få ordnat det här!
  Kramar

 • Karen

  I hope that you end your day in comfort with a hot bath and perhaps a nice glass of wine.
  It will be nice to have the Odd Molly Stockholm visit to look forward to. I will read each and every one of your 17 posts 🙂
  Stor Kram,
  Karen XOXO

  • Lingon

   Haha. Now I feel the pressure…:-D Must make 22 post or so.
   No bath yet, but it is okej. For tomorrow I will wear my winter coat, the warmest one.
   Kramar och ha det så bra,
   L
   <3

 • Runa

  Jag har också en skitdag idag…ALLT strular!! Men…det är en ny dag i morgon. Bra tips att shoppa lite… 🙂 . Nu hoppas vi på en kanonbra dag i morgon! Kramar…(ska inte bara klaga…för idag skiner solen o det är supervår i regn-Seattle)

 • Adela

  Å lilla söta vän;) En skitdag rätt och slätt! Kan bara bli bättre i morgon, men ändå underhållande att läsa;) Härligt att livet går långsamt framåt, bra!;)
  Varma kramar
  Adela

 • Katinka

  Vilken tuff dag! Jag har haft en stressdag utan like, men den toppar nog inte din. Mest upp tidigt, fota plagg, jobba, vilja åka hem, frysa, ta sig hem tidigare för att hinna dammsuga innan tjejerna kommer, streta runt i iskall park med hund, ta jobbsamtal och ändå inte hinna dammsuga och sedan pasta och lugn och ro några timmar med A-K och Natascha.
  Och jag tror inyte att jag kommer till Stockholm denna gången tyvärr. Hade tänkt det först, men har mycket på jobbet och svårt att få ledigt. Men, men, mejlar dig imorgon om något annat. Kram

 • Sofia

  Dom där wraparna är fina Skulle gärna lägga vantarna på en hallonröd! Det blir kul att läsa dina 17 inlägg från Odd Molly daten. Jag hade säkert inte vågat mig dit även om jag blivit bjuden (Nu lät jag lagom bitter va, som hon som inte fick komma på barnkalaset! ; )
  PS Du får ha en bättre dag i morgon (håller tummarna för det!)

 • Marie

  Vilken dag du har haft! Hoppas idag blir bättre 🙂 Vaknade här i gryningstimman och kikade in här 🙂 Fick också en inbjudan men vet inte hur jag ska göra än.. får tänka på det ett par dag och kolla lite på dagsformen. Skulle vara fantastiskt kul att ses och dreggla över fall/winter-12 🙂
  Kramar!

 • Louise Larsson

  Herrejesus vilken jobbig dag………….vilken brud som inte ser till att ta hand om dig när det är hon som bokat fel! Koftan är jättefin men jag vet inte vilken färg jag skulle välja. Gud vad kul med Molly träff. Är ju ingen Bloggare så jag får läsa dina inlägg istället. Hinner du med en fika med mig skulle det vara kul………..vet inte ännu hur denna helg ser ut. Många kramar/Louise

  • Lingon

   Skulle vara kul att fika såklart! Låt mig återkomma lite senare med vad som händer så ska vi se om vi inte kan träffas.:)
   Kram och ha en fin dag!!

 • Helen

  Ja vissa dagar rullar på i strul när de väl börjat. Men de tar ju slut som väl är.
  Varken jag eller min lilla blogg är nog inte coola eller betydelsefulla nog för att bli inbjudna.
  Och i detta fallet; Odd Mollys kontor eller solstolen i Egypten njae det vore inget svårt val =)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *