Lingon om.....

Dagens Odd Molly – Zermatt knit sweater

20120308-105624.jpg
Godförmiddag!
Snö va? Va? Favorittröjan är på idag, Zermatt knit sweater för här ska det inte frysas ett enda dugg. No no. Jag vägrar…
Om ni ser tröjan på någon eftersläntad vinterrea så är den en höjdare om ni inte tyckt jag tjatat nog om det redan. 🙂
Dagen bjuder mig på jobb på lite olika destinationer med fläng hit och dit och sen så är det snart fredag och jag är ledig hela lördagen och söndagen. Det var länge sen sist och känns bara helt underbart skönt.
Ha nu en go torsdag och visst kommer snön ha töat bort i eftermiddag?
Kram från tåget,
L

No Comments

 • Madde

  M, den är verkligen snygg, särskilt med Please. De passar ypperligt ihop och hade jga inte haft min vintervita kofta med samma rosmönster, hade jag letat efter just den. Snön är nästan borta igen här ute på ”landet” där jag sitter, men blött och trist blir det ju. Jag hade någon slags plan om trädgårderande i helgen, men väntar nog till nästa. Veckorna rusar verkligen iväg nu tycker jag och det är väl bra, betyder att det snart är vår! Klem och fortsatt fin dag! 🙂

  • Lingon

   Visst blir man lite putt när det ligger snö på backen och man vill påta i jorden? Men det kommer och du får nog hjälpa mig lite här i trädgården om du vill, hihi.
   kramar och vi hörs i luren.
   <3

 • Oslotigern

  Den är så vacker! Jag hade den vita i en nätkorg – men vips var den borta 🙁 Ångrar så att jag inte slog till direkt.
  Jag tror det töar redan ikväll i Skåneland. Här i norr får vi nog vänta till lördag eller söndag. Men det får gå – hellre snö än Odd Me’s spindelväv!
  Kramar

  • Lingon

   Den vita är också jättefin och skulle gärna få bo här med.
   Och visst snön var borta redan på eftermiddagen, härligt. 😀
   kramar och snart är det vår

 • Anne

  Klart att snön är borta när du åker hem! Vi har skitkallt (ingen snö) och jag hade för lite kläder på mig. Försöker tina upp framför gasspsen 🙂
  Kramar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *