speciella inlägg

Inspiration


En av de roligaste grejorna med att blogga och internet är inspirationen!
Igår gick jag igång med att redigera bilder på ett nytt sätt för mig. Att ha ett tjockt lager blur (oskärpa) över bilderna och sen försiktigt och med olika grad försöka jobba fram skärpa i bilden och få lite ny syn på saker och ting.
Inspirerad av Anna-Malin med bloggen Helt Enkelt Hos Mig som jag bara tycker är så himla bra.

Inte nog med att hon är så duktig fotograf och har öga, men att ha gåvan att ge inspiration till andra? Det är grejor det. Här i mina nybörjarförsök så märker jag att det är svårt att få balans i det hela, men det är bara att träna vidare.

Ja, och mina ägg kokade ihjäl sig under tiden dessa bilder togs på morgonen i går. Bara så ni vet… 😀

Nu ska jag iväg till posten och sen bär det iväg till terapisamtal nummer två. Ska bli intressant och se hur det går…Jag är liksom lite kluven till det hela, samtidigt så är det ju lyx att få babbla på om sig själv en lång stund, det kan nog inte skada. Och appropå det…..
….. det här med kreativitet och att sysselsätta mig är ett bra sätt att gå vidare med livet. Att få lov att sjunka in i nörderier och fokusera på små små detaljer och klurigheter. Det är bara skönt det och tar udden av de gråa segdragna eviga funderingarna som ändå finns där i bakgrunden.

Och sakta sakta går livet framåt.

Även långsamt leder någonstans sa någon djuping. 😀

Kramar och jag önskar dig en fin dag!

No Comments

 • Victoria - Elvira Spekulerar

  Ha en fin dag bästa du, fina bilder du bjuder på, man kan ju hålla på i det oändliga med att pilla och redigera, det är ju bara tiden som saknas.
  Terapi är en bra grej, jag har också varit kluven till det tidigare, har haft så svårt att öppna mig inför människor. Men man lär sig efterhand och det är rätt skönt att få prata och gråta ut till någon helt oberoende person.
  Ha en fin dag!
  Kram Victoria

  • Lingon

   Ja, det tar nog tid att öppna sig tror jag. Och så blev det inställt idag?
   Kramar och ha det så gott idag

 • Annelie

  Vilka fina bilder det blev! Kul med inspiration av andra o få tips!
  Det kommer säkert gå jättebra idag skall du se, bra med någon annans ögon o öron än sina egna tankar ibland..
  Skulle skrivit igår kväll men insåg jag inte hittade tangenterna på datorn, då är man trött kan jag lova. Somnade ovanligt fort. Jo jag läste du också fick en inbjudan, vad kul! Hoppas du kan åka upp då, vore kul att träffas! Jag har tackat ja nu. Maken har tagit ledigt så han passar på att träffa sin pappa o dotter med familj. Ska bli otroligt roligt o spännande, lite lagom nervöst så där..hihi.
  Hoppas din dag blir fin!
  Kram

 • Hilde

  Jag tycker dina bilder blev jättefina! Visst är det roligt att pilla på med bilder. Jag måste få mig photoshop tror jag. PhotoScape i alla ära men…
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *