Lingon om.....

Dagens Odd Molly – eller ska vi säga en kvällenz?

shake it shake it beejbii!

God kvällenz som i ett dansbandsnamn!
Idag har jag inte hunnit med något direkt, men haft det jättetrevligt på jobb och människor runt om kring hela tiden. Ibland är det bara så underbart kul, och lika kul och intensivt som det varit, lika trött och nöjd är jag nu.
Så en snabb visit här i bloggens värld i kväll.. 😀 Och, ja visst Emschen, en guide för giffar kommer snart. Det är jätteroligt ju.

Grable tunic i det dåligaste kvällsljus, men en av mina absoluta favoriter. 😀 En i varje färg tack!
Nu ska jag fortsätta packa mollysar till er som handlat av mig, känns lite som dagarna före jul när man sitter med paket och snöre och kvällspysslar. Mysigt. Och om någon tycker jag ser alltför allvarlig ut så är det bara mitt tröttisfejs.

Kramar och på återhörande i morgon, hoppas du har det finfint!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *