Lingon om.....

Snö, äta och leka…:-D

Underställ, jacka och mössa. Inte så mycket mer än så behöver man här..:-D

Mycket skratt och jobbprat.

Mycket fest. 🙂

Och en hel del musik och skoj.

Igår kväll satt jag på en köksstol och provade det här dragspelet och så plötsligt hörs det buller och bång ifrån hallen. Tre män med bestämda miner och fasta rumpor sprang ut från bastun för att snödyka. 🙂 Och jag, haha..försökte springa efter och titta innan jag märkte att jag satt mer eller mindre fast i dragspelet..och hejdade mig i dörren.

Ja, och så sprang de in igen…betydligt fortare hastighet den gången..:-D och det blev en betydlig mängd snö att moppa upp från golvet om man säger så. Hihi.

Down memory lane.

Här är delar av min avslutningsklass som dök upp i fotoalbumet som någon hade med sig. 1996 och jag var en liten smalis, ja egentligen lite underviktig.

Finns bara en sak att säga. Tiden går vansinnigt fort.

Idag ska vi överraska en födelsedagsgris med en skotertur. Alla skramlar ihop och så kör vi en runda. Jag hoppas på att jag kan ta några bilder i farten, vi får se. Annars så är mina fjälldagar snart slut och det börjar bli dags att tänka på reträtten och att komma hem till vardagen.

Det har verkligen varit fina dagar här och jag har vilat och haft helande gott sällskap. Vänner är det bästa som finns, eller hur?

Kramar och hoppas att du har det bra!

L

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *