Menu
Lingon om.....

Snö, äta och leka…:-D

Underställ, jacka och mössa. Inte så mycket mer än så behöver man här..:-D

Mycket skratt och jobbprat.

Mycket fest. 🙂

Och en hel del musik och skoj.

Igår kväll satt jag på en köksstol och provade det här dragspelet och så plötsligt hörs det buller och bång ifrån hallen. Tre män med bestämda miner och fasta rumpor sprang ut från bastun för att snödyka. 🙂 Och jag, haha..försökte springa efter och titta innan jag märkte att jag satt mer eller mindre fast i dragspelet..och hejdade mig i dörren.

Ja, och så sprang de in igen…betydligt fortare hastighet den gången..:-D och det blev en betydlig mängd snö att moppa upp från golvet om man säger så. Hihi.

Down memory lane.

Här är delar av min avslutningsklass som dök upp i fotoalbumet som någon hade med sig. 1996 och jag var en liten smalis, ja egentligen lite underviktig.

Finns bara en sak att säga. Tiden går vansinnigt fort.

Idag ska vi överraska en födelsedagsgris med en skotertur. Alla skramlar ihop och så kör vi en runda. Jag hoppas på att jag kan ta några bilder i farten, vi får se. Annars så är mina fjälldagar snart slut och det börjar bli dags att tänka på reträtten och att komma hem till vardagen.

Det har verkligen varit fina dagar här och jag har vilat och haft helande gott sällskap. Vänner är det bästa som finns, eller hur?

Kramar och hoppas att du har det bra!

L

No Comments

 • Madde
  21 februari, 2012 at 13:22

  Ser fortfarande härligt ut. Den mössan du har, den skojar man inte bort precis! Jag kör fortfarande med Beanie trots plusgrader, men rått och lite regn idag. Storklem

  Reply
 • Hilde
  21 februari, 2012 at 13:42

  Vad skönt det ser ut. Gott att höra att du njuter och har det bra.
  kram

  Reply
 • Milott
  21 februari, 2012 at 14:42

  Välkommen hem igen!
  Kram

  Reply
 • Victoria - Elvira Spekulerar
  21 februari, 2012 at 17:00

  Vad härligt att läsa att du har och har haft det bra, det behövde du verkligen. Vilken snygging du var på avslutningskortet, fast å andra sidan så är du ju en riktig pingla nu också.
  Kram Kram

  Reply
 • Anne
  21 februari, 2012 at 17:20

  Roligt att se dig så glad! Ni verkar ha det alldeles förträffligt 🙂
  Massor av kramar

  Reply
 • Annelie
  21 februari, 2012 at 17:37

  Så härliga dagar du verkar ha haft!! Härliga bilder på er o kul o se det gamla klassfotot! Visst förändras vi med åren, fast insidan är densamma.
  Är det slut på det roliga dagarna däruppe nu?? Vad fort tiden går!
  Trevlig resa om du åker hem ikväll!
  Kram

  Reply
 • sahra
  21 februari, 2012 at 19:22

  Ensam tjej? Låter mysigt.

  Reply
 • Lingon
  21 februari, 2012 at 20:26

  Tack för alla hälsningar, och kul att det är någon som är här inne och läser och kommenterar fastän jag är lite frånvarande. 🙂 Det tar ca en och en halv timme att göra ett blogginlägg härifrån så det är inte så lite segt. Men nu är det snart hemgång..
  Många kramar och hoppas att ni har det bra!
  L

  Reply

Leave a Reply