Lingon om.....

Sista vinterbilderna för i år


Hej igen från fjällen!
Här kommer sista vinterbilderna för denna gången och jag måste bara säga wow, wow vilket väder vi har haft. Så otroligt fint och jag har stått och solat mig vänd mot den gula saken i den blå himlen. Egentligen är jag ingen vintermänniska men det här har varit  så härligt det kan bli.
Vi lurade iväg kompis J till skoterstugan och gav oss i väg sent på eftermiddagen och solen var låg.
Hela fina gänget innan vi hoppade i skoteroveraller och drog iväg. Tack vänner för roliga dagar!

Efter en körning över stock och sten och lite race över en sjö så njöt vi av utsikten och sträckte lite på benen.

Så fint.

Så nu är det sista kvällen här hemma, tre hela kycklingar ligger i ugnen med massa hemlig fyllning, riset kokar och killarna har precis varit ute i snön för tredje rullningen med efterföljande slir in till bastun.

Jag känner mig lagom mosig och loj efter en egen bastusession, men det där med snörullning står jag över. Kanske nästa år? 😀

I morgon börjar vi dra oss söderut var och en till sitt. Dagarna har flugit alldeles för fort och själv mellanlandar jag i Stockholm ett dygn innan färden drar mot skåneland. Det ska bli skönt att komma hem, och det var var skönt att komma bort. Men nu får det vara nog med vinter eller hur?

När jag kommer ner så tycker jag det ska vara 15 grader plus och sol och upploppande tulpaner på G. Går det att ordna? 😀 Och vet ni, jag saknar mollyroben. 🙂 Nu har jag gått i långkallingar i flera dagar och thermobrallor.

Kramar och på återseende!

L

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *