Natur

Hej mitt ljuvliga vinterland!


Hej från snöriket Orsa Grönklitt!
Här är sämsta uppkopplingsmöjligheterna så jag kan varken läsa eller kommentera knappt. Men nu har jag gett mig tusan på att göra ett inlägg. 😀 Hur lång tid det än tar..

Vädret är härligt och jag har det finfint. Ingen skidåkning för mig än men en rejäl promenad upp och ner för backen här..jisses så jobbigt.

Orsasjön och Siljan slingrar sig i dalen…så fint.

Japp. Här är det fint!

Nu har vi haft en sen lunch, ehrm…ätit soppa och rundat av med nutellamackor och irish coffee. 😀 Hela kostcirkeln på en gång om man säger så. Och faktiskt ganska skönt på ett sätt att det är så dåligt internet här…då kan man vara social med vännerna och släppa allt man gör i vardagen på nätet. Gött.

Fast jag saknar er såklart! Det ska ni veta.

Kramar och hälsningar,

L

No Comments

 • Annelie

  Wow, så härligt det ser ut!! Låter som en perfekt fjällvistelse, fniss.. Fortsätt o njut av det goda livet erbjuder!
  Kram kram

 • sahra

  Min man har en likadan mössa. Han är inte i närheten av att vara lika söt i den som du. Hoppas du får njuta lite ensam också. Jag förstår precis vad du menar när det har varit en period med intensivt umgänge. Hur skönt det är att få vara lite solo. Utsikten är makalös. Härligt härligt

 • Milott

  Det ser mysigt ut, Lingonet!
  Vi har också haft snö inatt, härnere. Men det får väl inte stanna kvar.
  Synd när det är sportlov och allt.
  Önskar Dig en fortsatt lika härlig vecka som Du verkar ha haft hittills.
  Kramen

 • Iréne Börjesson

  Hej
  Jag hamnade på din sida via ”Odd Obsession by Josanne”. Du har en jättefin blogg som verkligen inspirerar. Jag har tittat på dina Odd Molly plagg som du säljer. Gud, så smart att göra så!!!
  Nu undrar jag om du kan hjälpa mig? Jag har sökt i mer än ett år efter en vit OM blus som heter ”Bottomdown” i stl: 4. Jag har hittat den på tradera flera gånger men aldrig i stl. 4. Den är såååå fin och jag vill absolut ha den! Vet du någon som säljer den?
  Hoppas du känner någon som har den..
  Forsätt att inspirera oss andra tjejer med din fina blogg.
  Tack och hej
  Iréne

  • Lingon

   Hej Iréne!
   Förlåt att jag har missat din fina kommentar, jag tror jag vet vilken blus du menar men har inte den själv.
   Jag tror att Marika som har bloggen systeroddmolly sålde den i flera färger för ett tag sedan, kanske någon finns kvar?
   Många hälsningar,
   L

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *