Lingon om.....

Flygande hjärtan på bloggen – och kycklingar..

Ja. Eh, efter en segdragen kamp har jag nu brottat ner och buntat i hop soffpotatisen som ligger och kvider i en garderob och mumlar ord som ”hämd”, ”vänta bara” och ”mohoohohoo”, ”nästa gång”…
Men jag är vaken och lyssnar inte på det örat. Inte heller vill jag packa, men en lista är gjord och jag ska inte åka alltför tidigt i morgon så det ska nog gå bra ändå. Jag litar på att jag vaknar med ångest klockan fem på morgonen och då kommer säkert hjärnan kunna organisera bättre än i kväll. Inget är ju så detaljerat som sömnlösa morgonplaner. 😀
Jo. Jag skulle fråga om de här flygande hjärtanen som är här på bloggen. De gör det lite trögare när man klickar på länkar. Gör det nåt? Eller ska jag ta bort?
Om du vill ha liknande flygande saker på din sida så kolla här, det finns massor av kul. Som flygande exploderande ägg till kycklingar, uppstudsande rävar och hjärtan.
Kopiera och klistra in javascriptet i din blogg, har du blogger så lägg till en gadget och släng det där. Så har du lite flygande grejor på din sida. Ja, det kanske är lite barnsligt men jag tycker att det är jättekul att leka med.

Kramar och gonatt!

L

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *