Lingon om.....

att dåra sig lite hos optikern

bild 3

40-årskrisen är är här med buller och bång. Jag behöver nya glasögon, ve och fasa! Det är så svårt att välja nya bågar tycker jag och brukar hålla på tills jag är utmattad och struntar i vilket. Alla är ju fula? Dessa ser ju ut som något min mormor kunde ha haft? Hohooooo som en uggla.

Åh, varför köpte jag inte ett par Odd Mollybågar när det begav sig? Jag har ju solglasögon att göra om men de är inte helt vad jag gillar heller som vardagsglasögon. Stolt är jag dock att jag lärt mig av mina misstag sen förra gången jag var hos optikern och utgjöt mig högljutt för personalen att jag nog fick komma tillbaka några år längre fram eftersom modet var skitfult. Basta. Och sen när jag tystnat och tittade lite närmare på expediterna hade de ju moderiktiga i mina ögon jättefula bågar allihopa. Gulp. Det går liksom i svängar det där. När jag gillar modet på brillor borde jag alltså bunkra eftersom vågen svänger långsamt i utbud. Köpa fyra par och ha i garderoben. Om det inte vore så dyrt.

bild 5

Jag har alltså lärt mig hålla tyst om mina åsikter angående eyewear fashion. Bra. Men lite dårselfies kan jag ta för att avreagera mig och faktiskt se hur det ser ut.

Det blev de rosa uppe till höger. Ser bättre ut än på bilden då de sitter lite för lågt ner. Varför inte rosa? Hej Terminalglasögon. Jag heter Lingon och jag är 40. ♥ Trevlig kväll!

5 Comments

 • Lotta

  Känner igen mig.
  Satt där med mängder av glasögon och tyckte att alla såg likadana ut. Eftersom jag tagit fel på tiden (händer ofta trots att jag sätter larm och skriver upp) satt jag och provade, kände och försökte se i spegeln.
  Lyckades ta ner högen till tre innan det är min tur. Pust!
  Men fick inga glasögon. 🙁 Tydligen ville optikern att doktorn skulle kolla dem ordentligt.
  Så om några månader när jag äntligen varit på sjukhuset (tre månaders kö) finns säkert inte de jag valde ut kvar och jakten börjar igen.

  Varför ska det vara så svårt?

 • Marika

  Jag tycker som du oftas såååå fula bågar,… och nun verkar det som om de skall vara markanta och synas mycket, så när man ser på någon ser man bara glasögonen och inte alls människan bakom…hm ….. inte min stil. De du vald klär dig bra du var snygg i dem.
  Kram MArika

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *