Menu
Höör / Julen

Julskyltningssöndag

DSC_0327_1

Det var en fin julskyltsöndag igår och så soligt att jag fick leta rätt på ett par solglasögon. Mattis var här och vi kombinerade dagen så gott det gick med att vara lediga och ändå på något sätt inte.

DSC_6602

För någonstans där mitt i vimlet stod vi och försökte föreviga julen i bild med varsin kamera. Så mysigt men ganska svårt då det är mörkt och Lucia åkte väldigt fort i sin vagn faktiskt. Jag fick ju springa, haha. 🙂

DSC_6610

Och det är bara att konstatera att jag trivs bra i min by och det finns ingen anledning att flytta alls. Jag tror jag tänker landa ännu mer istället.

Ikväll är jag lite trött efter helgen så jag tänker ta en kopp te med lite glögg i. Låter konstigt men är jättegott och värmer bra. Det är någon sorts päronglögg från ica som är mild i glöggkryddorna som passar bra. Om du vågar. 🙂 Trevlig kväll!

6 Comments

 • msemschen
  1 december, 2014 at 22:21

  Åh va kul att se lite bilder från julskyltningen. Vi hade fullt upp med att bara mysa här hemma efter lördagens pepparkaksbak och mys med vänner. Kul att du trivs så bra här i vår lilla by, det gör jag med!
  Den glöggen köpte jag i lördags och tja den var väl helt okej men kanske inte någon given favorit.
  Kram på dig

  Reply
  • Lingon
   2 december, 2014 at 08:23

   Nej den är ju ganska tunn så i te var den bra. 🙂 Åh, jag vill också baka pepparkakor.
   kramar!

   Reply
 • Flipfloppan
  1 december, 2014 at 22:32

  wow vilken fin gran!! Det låter skumt med te och glögg, men kanske att jag testar? Kramen

  Reply
  • Lingon
   2 december, 2014 at 08:23

   Why not? 🙂
   kram

   Reply
 • Anne
  2 december, 2014 at 07:40

  Jag gilar också din by – tycker absolut att du ska bo kvar tills jag blir pensionär och kan röra på mig hihi
  Tusen kramar – saknar dig alldeles väldigt ju <3

  Reply
  • Lingon
   2 december, 2014 at 08:23

   Detsamma vännen. Vi måste ses snart.
   kram!

   Reply

Leave a Reply