Höör

Höst och sånt

Fastän jag inte vill säga att jag gillar höst så gör jag det. Och det har nog varit den finaste september jag kan minnas med värme och bara några få kalla dagar. Den här bilden tog jag när jag väntade på dimman som skulle lägga sig som slöjor över fältet men den kände visst inte för det just då?

Jag har lugnat ner mig från att ha haft ett par veckor med stress och utmattning till att faktiskt känna att jag har lite koll på läget – och kalendern. Jag kan lättare ta i tu med saker och få det gjort utan att vilja dra filten över huvudet hela tiden. Känner ni igen känslan? När det bara är för mycket och hjärnan lägger av om den får och högsta glädjen på dagen är när man får försvinna en stund i ett berg av kuddar i soffan. Åh, dessa kuddar. 🙂

I morgon åker jag till Köpenhamn med jobbet och efter lite möten och sånt hoppas jag på någon ledig timme och lite fönstershopping. Brabra. Så ungefär så har jag det. Trevlig kväll och på återhörande.♥

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *