Menu
Höör

Höst och sånt

Fastän jag inte vill säga att jag gillar höst så gör jag det. Och det har nog varit den finaste september jag kan minnas med värme och bara några få kalla dagar. Den här bilden tog jag när jag väntade på dimman som skulle lägga sig som slöjor över fältet men den kände visst inte för det just då?

Jag har lugnat ner mig från att ha haft ett par veckor med stress och utmattning till att faktiskt känna att jag har lite koll på läget – och kalendern. Jag kan lättare ta i tu med saker och få det gjort utan att vilja dra filten över huvudet hela tiden. Känner ni igen känslan? När det bara är för mycket och hjärnan lägger av om den får och högsta glädjen på dagen är när man får försvinna en stund i ett berg av kuddar i soffan. Åh, dessa kuddar. 🙂

I morgon åker jag till Köpenhamn med jobbet och efter lite möten och sånt hoppas jag på någon ledig timme och lite fönstershopping. Brabra. Så ungefär så har jag det. Trevlig kväll och på återhörande.♥

3 Comments

 • Titti
  1 oktober, 2014 at 20:31

  Köpenhamn…härligt.
  Hoppas du får en trevlig dag och hinner med lite fönstershopping.
  Kram Titti

  Reply
  • Lingon
   2 oktober, 2014 at 07:55

   Tack! Ha en bra dag du med. 🙂
   kram

   Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  2 oktober, 2014 at 12:47

  Vackert & här älskar vi Hösten ♡ …
  /Kram pårej & ha en bra dag i Köpenhamn!

  Reply

Leave a Reply