Trädgården

Fredag och energi!

Fredag och jag känner hur energin börjar komma tillbaka efter en rejäl svacka. Så skönt att orka, känna lite kraft i benen. Yes! Och de färgglada krasseblommorna hjälper bra till. Hösten och är inte här riktigt än med mörker, det finns ljus och energi.

Efter extremt mycket jobbstrul är det numera ordning på torpet, nästan. Och det lyfter mitt humör när jag tittar i kalendern och ser vad jag ska göra och hur det ska planeras. Det går liksom inte att leva i ett tidshål där scheman flyter och tiden bara rinner i väg. Ungefär lika onödigt som att hälla ut vatten i en öken. Slöseri med energi och resurser. Men nu är det slut med det och heja mej eller nåt. 🙂 🙂

Och i eftermiddag ska jag en sväng till Scandinavian Photo i Malmö på Expo och kanske höra en föreläsning. Bäst att passa på när tillfället bjuds.

Önskar er alla en fin fin fredag!♥

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *