Trädgården

troll i pojkvännens trädgård

DSC_0793

Hej!

Så var det söndag alleredan och jag är hemma hos pojkvännen och drar ut hans kamera tidigt på morgonen. Vad veckan har gått snabbt och igår var jag på shoppingdag i Malmö med svärmor + svägerska och upptäckte Masaibutiken och kom hem med en klänning. Inte dumt alls. 🙂

DSC_0794

Visst är bilderna spännande? Det är trollhasseln som nog är trädgårdens krona, det finaste som växer här och den är helt enorm. Fast nu har jag fotat nära, rakt in i buskaget.

DSC_0795

Söndag ja….och jag suckar lite och undrar var söndagsförlängningsdupliceringsmaskinen finns någonstans? För det går för fort och jag vill ha mera ledig tid med Mattis. Långsamma morgnar, långsamma frukostar och tid att trassla in händerna i hans hår när vi ser på en film.

DSC_0796

Fast idag är jag ändå väldigt nöjd med att ha gjort en snabb morgonfotografering i trädgården.

 DSC_0797

Jag fick ju trädgårdstrollet på bild.

DSC_0798

Och med det krulliga träder önskar jag en god söndag, vi hörs kanske lite senare. ♥

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *