Inredning,  På bordet

Älskade soffa, filt och kuddar

1_2

Älskade soffa! Jag har liksom höstpimpat och boat in mig alleredan och det hela började med att jag möblerade om i all hast i lördags med grannens hjälp. Vi kasade runt med soffa och fåtöljer och hummade och hammade och vred och vinklade hit och dit.

Nu sitter jag och ser ut genom fönstret härifrån, måste ta en bild som visar det också och soffan är på sin tredje hållplats sen jag flyttade in för tre år sedan. Och absolut den bästa.

Den lila kudden och filten kommer från Marketplace, Septemberflikkas butik och jag måste säga att filten är en av de allra vackraste sakerna jag har i mitt hem.

1_7

Med de ljuvligaste tofsar på. Och jag som är nördig funderar genast på hur jag ska kunna tillverka liknande, var jag får tag på garnet, hampan eller vad det nu är för något.

1_13

Utöver mjuklila nyanser så har jag bytat ut ett kuddfodral till turkost och har en nu lykta i metall som till och med matchar HM-katalogen. 🙂

1_14

Och så en ljuvlig liten korg av slänga fjärrkontroller i eller annat braåha.

1_15

Den mönstrade kudden längst bak har jag sytt själv av tyg från Spira.

DSC_0024

Och den och allt turkost kommer från min kuddpimp på lokalt plan, Korgcenter och Cecilia. Som låter mig kuddfrossa utan att jag skäms det minsta. Aj love jo.

DSC_0027_1

Och lilla hjärtat från Ikea. Kanske inte ska bo i soffan men fick vara med på bild för det är så sött.

DSC_0030_1

Ja. Bara att slänga sig alltså och gräva ner handen i en silkeslen katt som gör mig sällskap.

En ljusrosa sidenkudde ska få komma till också och så varierar jag mig genom att lägga ner några i en korg på golvet och så fylla på efter behov. Soffan är tyvärr så mjuk och gosigt nersutten att den sväljer gäster som inte kan sitta upprätt i den. Alltså måste jag ha kuddar som stabilisatorer så att inte folk rinner ut i konturer och trillar ner på golvet efter en stunds soffsittande. Det skulle ju se ut det. Ostbågeformade svärföräldrar liksom, strandade på golvet framför soffan.

DSC_9963_1

Japp. Det var soffan det och vardagsrummet. Nu får det nog vara så här fram till jul med variationer för min inredningsbudget är bränd. Men med ett enkelt grepp är det ju lätt att styla om genom att ta bort det turkosa och lägga till mer naturfärger. Jag är bara sååå nöjd!

♥ Ha en fin fin dag och har du börjat boa in dig?

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *