Menu
Lingon om.....

Sommar, bad och värme och jag saknar att blogga

bild 1

Oj vilken sommarvärme! Och jag bjussar på lite njutningsbadbilder. Jag älskar att bada och tar igen förra sommarens missade bad med råge. Idag hängde vi hos svärisarna och igår var det Åhus och havsbadspremiär. Här sitter jag och flämtar i värmen för det var svårt….

bild 1-2

…att ens lämna poolen ens för att ta en kopp kaffe. 🙂

bild 1-1

Runt 30 grader varmt i dag och iphonen tar ju fantastiska bilder?

Igår kväll lämnade vi Rogge katt hos sin riktiga familj och om en vecka flyttar han till Malmö. Jag var så glad att han fick komma hem på riktigt men såklart är han saknad hos oss. Ingen katt som stökar omkring och ingen fluffig päls att begrava handen i men samtidigt så otroligt skönt att kunna ha öppen dörr och gå ut och in som jag själv vill. Och att slippa hålla koll…på allting.

 

bild 2-1

Men jag klarar däremot inte av att sålla bort några bilder från det här inlägget så några till absolute summer kommer här…!

bild 2

Min fina hatt som oftast är på i stark sol. Jag tycker det är skönt helt enkelt att inte bli för överhettad om knoppen.

bild 4

Utsikten över trädäcket.

bild

Och bara lite turkos deluxe. Tänk att jag var där alldeles nyss. I en pool med klart skönt vatten och bara njöt.

bild11

Mmmmmmmmmm.

Om att sakna blogga? Jo, det gör jag på många olika sätt och jag funderar. Funderar på vad jag vill dela med mig av i mitt liv. Vissa delar är självklara som foto till exempel, foto är enkelt och talar för sig själv. Jag funderar på om jag ska blogga lite mera lokalt från där jag bor och promota min lilla by kanske? Eller ska jag skriva mer om personlig utveckling och min livsresa? Eller blir det trädgård och odling? Eller hälsa och träning? Odd Molly är definitivt en avklarad hobby för min del och jag kommer inte att ägna så mycket mer tid åt just ett klädmärke. Däremot visar jag gärna upp min garderob och outfits för den är full just av ett visst klädmärke. 🙂 Haha! Men nu är det oftast budget och smarta köp som gäller. Förresten, ett Odd Molly utan Per o Karin? Hur tänkte dom?

Sen är själva bloggandet en väldigt social grej för mig. Om jag bloggar och har läsare så vill jag interagera, läsa och skriva kommentarer och vara en närvarande delaktig figur i andra bloggars kommentarsfält och den tiden är svår att hitta. När jag inte hittar tiden så bloggar jag inte gärna själv heller konstigt nog.

Och ibland är den bara en dagbok, ett minnessåll att kika i då och då.

Kanske kommer jag att jobba lite mer med sociala media inom ett företag, och promota produkter och tjänster för det gör jag liksom inte här i bloggen, det har inte varit min grej att pusha mig själv till någonting här inne.

Ja, det finns mycket att säga om hur jag tänker men jag lägger inte ner. Jag bara laddar liksom…för något nytt och lär känna mig själv. En ny relation, en kärlek, en svärfamilj och det händer massor. Som jag håller för mig själv och bidar min tid. Eller så är det så att jag helt enkelt inte har tid. Men i så fall tänker jag ta mig den så småningom.

bild13

För det finns så mycket vackert att visa upp, och vackert att skriva om.

Nu återgår jag till soffan, filmen och pojkvännen. 🙂 Kramar och trevlig sommar till dig som kikar in här. ♥

18 Comments

 • Eva Solid
  22 juli, 2014 at 22:58

  Just så har mina tankar gått vad gäller bloggeriet, du uttrycker det bara så mycket bättre. Blogga vidare, ja! men riktigt vartåt det bär hän är ännu för min del inte så där riktigt klart. Det får väl bli spretigt som livet självt.
  Just nu är jag inne på ett mer eller mindre köpstoppsår, kanske med en liten loppisveckopeng. Jag har 2/3 kvar av årets målsättningar.
  Kramar tillbaka och tack för charmanta bilder.

  Reply
  • Lingon
   22 juli, 2014 at 23:46

   Loppisveckopeng är ingen dum idé alls ju? säger jag och skakar lite för jag tittar på Game of Thrones. 🙂 Usch så mycket våld. 🙁
   Hoppas du har en fin sommar Eva och din garderob hade jag gärna fikat i och ”hjälpt” dig att rensa, hihi.
   kram!

   Reply
   • Eva Solid
    23 juli, 2014 at 07:22

    Du är så välkommen hit för att dyka in i garderoben.
    Kramar.

    Reply
 • Titti
  22 juli, 2014 at 23:38

  Tack för trevligt inlägg…..jag bloggar på….det är ju min dagbok!
  Dock ej så mycket personligt med hänsyn till omgivningen.
  Fortsatt trevlig härlig sommar.
  Den där poolen skulle jag gärna ha här!
  Kram Titti

  Reply
  • Lingon
   22 juli, 2014 at 23:47

   ja, underbar pool!
   Hoppas du har en fin go sommar,
   kram!

   Reply
 • Flipfloppan
  23 juli, 2014 at 00:36

  Men visst är det bara toppen nu?! Härliga badbilder, jag njuter också i fulla drag och bloggar på nätterna. Sova får jag göra när jag blir gammal. Kram!

  Reply
  • Lingon
   23 juli, 2014 at 11:10

   Precis. Sova kan man ju göra sen. 🙂
   Kramar och vi badar på

   Reply
 • Fru Sederblad
  23 juli, 2014 at 06:44

  Oavsett vad du bestämmer dig för, så finns vi kvar <3. Ha en fortsatt skön sommar!

  Reply
  • Lingon
   23 juli, 2014 at 11:10

   Tack och tack det samma till dig! <3
   kram

   Reply
 • Socker, vanilj och en skvätt grädde
  23 juli, 2014 at 08:44

  Njut av livet och se vart de bär dig:))
  Bloggandet är en del av livet känner jag. Kanske är den ett bollplank, kanske en sorts mini händelsebok av ens liv! Att det blir mindre bloggande i perioder av ens liv är nog klart. Du har mycket nytt som måste få ta tid. Många inlägg eller få, tror vi som hänger med dig väntar snällt på vad du väljer.
  Njut på av livet!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   23 juli, 2014 at 11:11

   Tack snälla du och du sätter verkligen ord på min känslor. 🙂 Jag bidar min tid…
   kramar och ha en fin fin sommar!

   Reply
 • Anne
  23 juli, 2014 at 08:54

  Jag är precis som du – finns inte tiden/lusten att interagera och läsa andra bloggar blir det glest mellan inläggen. Det gör ingenting alls att du njuter av livet och badar som en galning i stället för att blogga 😉 En helt korrekt prioritering ju
  Tusen kramar!

  Reply
  • Lingon
   23 juli, 2014 at 11:12

   Eller hur? Bada är livet. 🙂 Och jag måste komma upp och hälsa på dig snart.
   kram!

   Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  23 juli, 2014 at 09:07

  Helt fantastiska foto & du är sååå vacker i din ståhatt 🙂
  Skriver otroligt bra & jag är glad att du inte lägger ner din blogg utan Laddar Om /Kram i sommarsolen!

  Reply
  • Lingon
   23 juli, 2014 at 11:13

   Tack snälla fina frun! Du skriver så glada och peppande kommentarer. 🙂
   Önskar dig finaste varmaste sommaren! kram

   Reply
 • Bettina
  23 juli, 2014 at 09:31

  Härliga dagar! Önskar dig en fortsatt underbar sommar! Kramar

  Reply
  • Lingon
   23 juli, 2014 at 11:14

   Tack detsamma till dig och hoppas du har det jättebra!
   kram

   Reply
 • Hilde
  24 juli, 2014 at 13:07

  Härliga bilder! Jag bloggar nog mer än någon gång, men jag kan inte vara utan tydligen 🙂 Ska bli spännande att se hur det blir här i fortsättningen. Klart vi ska bada!
  Kram

  Reply

Leave a Reply