Trädgården

Glad Påsk!

Glad Påsk!

Det önskar jag dig som läser här inne och kikar på mina bilder. Ha en underbar helg och stressa inte, vila och gör roliga saker. Det önskar jag dig!

Varför inte några selfies med blommor? Tre på raken, hihi. Jag bara älskar pärlhyacinter och köper billiga på torget och stoppar ner i rabatten efter hand.

Annars så rullar livet på här hemma och jag odlar mina små frön till plantor, tappar bort en katt och hittar honom igen, håret växer och våren kommer med full kraft. Jag har liksom bara tappat orden till bloggen och tiden men jag funderar på att det här med foto är kul, skriva är skoj. Så jag hänger fast. 🙂

Det händer så mycket i livet runt omkring som gör mig trött, som jag inte kan skriva om så jag håller tyst. Lite så. Bara så ni vet.

Här syns några av alla mina plantor som ska ner i jorden snart. Det blir totalt 17 olika grödor, allt från potatis till grönkål som ska testas i sommar. Jag är nybörjare så mina förväntningar är inte jättehöga men jag försöker att göra saker till punkt och pricka så något ska det nog bli av det hela. Jag är väldigt inspirerad av Square Foot Gardening som metod, när man odlar i små rutor och kombinerar växter i en sorts växelsamverkan för att spara tid och plats.

Två dubbla pallkragar är på plats och 16 säckar jord och kogödsel gick det åt att fylla dom. Kanske blir det ytterligare någon säck som ska ner när jorden rett sig.

Så det blir lite trädgårdsblogg här framöver. 🙂

 Och så klart avslutar jag med en bildbomb!

Ha nu en underbar Påsk och må så gott. Själv ska jag kanske ut på konstrundan i Skåne en sväng och besöka några loppisar. Kramar L

19 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *