Lingon om.....

Med högtryck går allt

20140405-210038.jpg
Att det alltid ska vara så kul att plaska med vatten? Dagen har ägnats åt husfixande hos en god vän och kollega och jag har bistått lite här och där med rensning av rabatter och tvätt av trädäck. Det känns bra att hjälpa till för nästa gång är det kanske jag som behöver ett par extra händer.

20140405-210535.jpg
Vi käkade också mycket smörgåsar och hemlagade köttbullar. Som var runda. Hur gör man det? Köttbullar menar jag. 🙂

20140405-210710.jpg
Japp, en riktig bra dag men var tog solen vägen? Jag trodde det skulle vara glassigt uteväder med chans för shorts? Icke sa Nicke utan nu håller jag tummarna för i morgon.

Och vet ni vad? Pojkvännen agerar butler ikväll och lagar mat. Jag ligger på soffan och är trött. Oh, yes!
Trevlig kväll!!

5 Comments

  • Milottan

    Jag högtryckstvättade mina markplattor i fjol. Kollar plattorna i år och de ser lika mossiga ut igen. Hmmm. Jag hoppas också på bättre väder idag. Kan tänka mig lite trädgårdsrens idag. Kramkram

  • Home2tiny

    Högtryckstvätt är ett måste o himla kul att leka med också, he,he. Har man två glupska tonåringar får man allt rulla köttbullar för glatta livet…..även fast det är urtrist. Låter som en skön kväll, njut o ha det bäst. Kramisar Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *