Odd Molly

Så himla fina mollybyxor

City campers cropped pant

Har jag sagt a så får det bli b eller hur? City campers cropped pants trillade jag dit på igår. För så himla sköna byxor har jag inte haft på mig på väldigt, väldigt länge. 🙂 Om ni minns materialet i Smirk shorts så är det ungefär samma känsla, en mix av bomull och viscose.

20140320-074405.jpg

Dessutom fick jag snygg rumpa i dom. ? Ja, hur nu det gick till men byxmodellen är väldigt bra. Jag ska visa lite senare vid tillfälle. Min rumpa alltså.

Ha en fin dag!

11 Comments

 • Annika Othilia

  Jättefina, det enda är att jag inte gillar är fickor på sidorna/benen. Men får man snygg häck, så må det vara hänt:)

  • Lingon

   Jag kan ju inte garantera häcken men om det funkar på mig så borde det ju fungerar för alla. 🙂 🙂
   kram

  • Lingon

   Eller hur? Jag blev så positivt överraskad så jag ska spana efter ett par till. 🙂
   kramar och ha en fin dag

 • Runa

  De där har jag kikat lite på (men gillar inte heller sidfickan)…de ser supersköna ut, som ett par ”dressade” pyjamasbyxor. Fast här där jag bor går folk ut i sina riktiga pyjamasbyxor (man lallar ut till närmaste coffeeshopen i pyjamas o tofflor…på riktigt….efter 8 år här är jag fortfarande lite lätt ”chockad” över det :-)). Min stående tråkfråga: storleken? Tycker OM byxor brukar vara lite stora…. Ha en härlig kväll, hoppas ni har sol o värme….. Kram

  • Lingon

   Det är lite pyjamasbyxor över det hela. Men samtidigt skulle det inte vara fel med ett par pumps till. 🙂
   Stora i storlek tror jag, för fyrorna var rymliga till lagom på mig.
   Tack här är det jättesoligt, 14 grader i Malmö just nu men lite blåsigt som vanligt.
   Hoppas du har det bra!
   kram

 • Fiona

  Halloj!
  FIna brallor, de ser supersköna ut! Och najs häck är ju aldrig fel:)
  Btw, kan du berätta för mig hur man steker torsk så där himla bra som du gjorde?!
  Kramar

  • Lingon

   Rumpan behöver liksom all hjälp den kan få:-) tack! Steks i rikligt med smör, lite flingsalt och paprikapulver, känn med potatissticka att de är färdiga. Precis som potatis, fast från sidan.
   Kramar!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *