Lingon om.....

Hejsan hopp…..hobbit

mikke

Godkväll! Förlåt min frånvaro men jag har söndagslyxat och varit på bio. Hobbit 2 och inte förrän efteråt fick jag berättat för mig att det är Mikael Persbrant till höger brevid…eh…Gandalf.

Nu när jag tänker efter så kommer jag nog i håg att jag läst om det för länge sedan. Kul och bra jobbat Micke. 🙂 Filmen var lång och fantastiska miljöer, bortsett från spindlarna och jag såg den i Hörby på Metropol som är en riktigt gammal biograf och precis återinvigd.

Annars så är det bara bra och Misemannen har äntligen lärt sig kattluckan åt båda hållen. Tack för det snön. Nu blir det en bloggenad och så kanske jag ska leka lite till med min printer. Teknik kan vara roligt också – tydligen.

Trevlig kväll♥

20 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *