Trädgården

En annan värld

20140116-142015.jpg

Två bilder från slutet av juni. Är det här hemma hos mig? Är det så fantastiskt på sommaren? Ja, jag hade glömt bort dessa bilderna i mobilen och som jag letat i datorn. Nu plötsligt så var det visst dags för minnet att plinga till var de fanns.

Jag ville så gärna ha med dessa i min trädgårdssammanfattning. 🙂 Tittar jag ut nu så är det snö som ryker i luften. Små hårda korn som slipar kinderna med lite peeling au naturel. En annan värld.

20140116-142038.jpg

Jag längtar.

Även om ett rejält lager snö ska komma först så tänker jag drömma om vårplantering och om jag inte ska prova kogödsel i år för att få fart på växterna? Mina tulpanlökar som köptes i slutet av augusti har jag inte ens fått ner i rabatten än. Typiskt. Men snart så.

Drömmar? Ja, det är jag bra på och tror att det är nyttigt att drömma sig bort och fantisera om möjligheter, möjliga konversationer, möjliga framtidsscenarion. Tänk om jag sa så? Vad skulle hända?

Eller så är det en avslappningsgrej? Nu när jag har för mycket på min bricka så är en stunds verklighetsflykt hur skönt som helst. 🙂

Ha en fin torsdag så hörs vi lite senare!

4 Comments

 • Anne

  Äntligen fattade jag hur jag ska kommntera – söte jesus så trög jag är. Din trädgård är riktigt mumsig och jag mår så bra av att sitta där och titta på humlor och snusa på rosor.
  Kramar!

  • Lingon

   Det är inte helt tydligt och jag har äntligen lärt mig hur det ska fixas. 🙂 Hoppas det bara går att utföra också.
   Här snöar det som attan. 🙁 🙂 Vet inte vad jag ska tycka så jag tittar hellre på rosor.
   kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *