Lingon om.....

Plus minus noll

Godkväll,

Igår myste jag i soffan hos Flippis och vi tittade på film och det var varmt och gott. Middag fick jag också och smakade pulled pork för första gången. Som om inte det var nog så fick jag gulla med den fina kudden från Odd Molly home. 🙂 Jag är fortfarande sugen på en sån och så den grå filten till. Men jag har så mycket kuddar och filtar så jag håller mig lite till.

Idag har jag haft en duktig husmorssöndag med allt vad det innebär. Jakten på en smidigare vardag pågår och jag försöker vara duktig med mat och tvätt och sånt universellt superkul.

Ibland undrar jag om det där med livskvalité om det inte går på ett ut. För om jag skulle strunta i och tvätta och laga mat skulle jag ha tid att slappa mera men äta skräp och sova i smutsiga lakan. Å andra sidan nu när sängen är fräsch och matlådorna fixade så är jag nästan utmattad.

En butler tack? Har jag sagt det förut? 🙂

Å tredje sidan så älskar jag att vara hemma och pyssla och göra saker och inte minst gosa med Misemannen så jag ska nog inte gnälla så ändå.

Snö? Nej men en massa blåst och det är ca 4 minus ute. Får se hur det ser ut i morgon bitti.

Nu återstår bara att krypa ner i den där härligt nybäddade sängen och jag har fått låna en extra bäddmadrass av grannen. Snart ska jag nog få ordning på min hårda säng och sova gott.

Och med det säger jag gonatt och hej från vardagen som husmor.♥

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *