Lingon om.....

Nyårsafton 2013

Åh vilken kväll. Åh vad mycket mat. Åh vad gott!

Ja så skulle den kunna sammanfattas. Här är lite förtugg och förrätt på G.

Efter en lång och intensiv dag när jag städat lägenheten och burit runt på möbler, haft två olika besök, lagat mat och slavat i köket så var det plötsligt dags att svida om till något nyårsfint. Jag valde fina Hookup Jacket i sidens till ett par vanliga jeans och så var saker klar.

Vi var ett lagom tjejgäng på fyra och min maträtt var potatisgratängen. Som jag glömde att fota. Liksom min outfit. Jag borde ju skämmas. 🙂

Efter en massa ätande och pratande och…

…lottskrapande.

Så var det dags för Marängtårtan med stort M och jag ville helst lägga mig på soffan och bara stöna. 🙂

Däremellan gjorde jag lite trädgårdsarbete och slog ner en påle i grannens trädgård. Varför inte? När man måste ta lite luft kan jag lika gärna göra något nyttigt.

Jag förbereder någon sorts fotoinsats inför tolvslaget.

Happy New Year!

Misse klarade raketerna bra även om det inte är trevligt. Jag hade stängt in honom hos mig och det verkar som han sovit mesta av tiden. Han har äntligen lärt sig kattluckan att han kan gå ut själv så jag är så glad. Att komma in är lite värre men så vill han helst ha sällskap så vi brukar gå in tillsammans.

Idag har vi båda mest sovit i soffan och jag har sett dokumentärer på Kunskapskanalen om Djingis Khans grav i Mongoliet och renskötsel i postsovjetisk tid.

Nu, en lång härlig bloggenad och jag önskar trevlig kväll,

Kramar L

11 Comments

 • Helena

  God fortsättning! Jag hade inte tackat nej till en bit av den där marängtårtan! 🙂
  Ha en fin kväll! Kramar

 • Britt-Louise

  Tack för en mysig nyår med mycket gott, Vilka fina och härliga foton! Önskar dig ett fantastiskt 2014. Kram!

 • Annelie

  God Fortsättning på nya året! Verkar som er kväll blev riktigt bra med massa god mat! Nyårsraketer o smällare börjar jag bli innerligt trött på. Här spelar vi hög musik, dansar o sjunger för slippa höra eländet.
  Kram,
  Annelie

 • Socker, vanilj och en skvätt grädde

  Nyår är en massa god mat och firande i goda vänners lag:))
  Mums med räkor.
  Tur att din fina katt fixade smällandet så bra.
  Låter som en skön dag i soffan.
  God fortsättning och kram

 • Anne

  Vad härligt det ser ut och marängtårtan mmm – ta hit 🙂 Jag ska snart iväg till jobbet vilket inte känns helt 100 men det är så många lediga och jag har inte feber – får väl gå hem om det inte funkar
  Kram <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *