Blusar, koftor,  Klänningar, tunikor,  Lingon om.....,  Odd Molly,  Provningar

Odd Molly provning – SS 2014

IMG_1540 kopia_1

Go Måndag!

Här är lite bilder från i fredags och jag provar Odd Mollys första vårsläpp, fast här på första bilden är det min dagens Mah-jong velour dress. Och jag är en äppelformad kvinna som är 160 lång med ganska stor byst, värt att säga när det gäller provning av kläder. 🙂

IMG_1542 kopia_1

Här provas Remix dress, stl 4 i färgen lite coral pink.

IMG_1543 kopia_1

Lite bling var det också på broderierna och den är elastisk runt om, fin passform på mig.

IMG_1547 kopia_1

Här med en Rebecka Cardigan ovanpå, som är i stl 3

IMG_1548 kopia_1

Gillar. 🙂

IMG_1550 kopia_1

Grampa 3/4 shirt i Blue, stl 4

 IMG_1551 kopia_1

Med logga på armen och rosett.

IMG_1552 kopia_1

Sen är det det där med LK, Lovely knit. Ett plagg som jag inte brukar köpa pga bysten. Men som ändå kan kännas lockande och särskilt med dessa blå färger som jag tänker mig fint till jeans. Här är den i stl 2 som är lagom i ärmarna men för liten runt om.

IMG_1555 kopia_1

Storlek 3, lite bättre över axlarna men armlängden börjar dra i väg lite.

IMG_1556 kopia_1

Den här blev jag kär i. <3

IMG_1560 kopia_1

Till sist stl 4 i färgen sky som sitter fint men då är det armlängden. Jag är helt enkelt kort i rocken.

IMG_1561 kopia_1

Till ett par slitna blå jeans? IMG_1563 kopia_1

Rebecka cardigan i lite grey melange, stl 3

IMG_1564 kopia_1

Fin och även den lite lång i armarna för mig. På denna sitter rosenloggan mitt uppe på ryggen och den bilden trillade bort ur inlägget tyvärr.

IMG_1566 kopia_1

Så var det Remixdressen i Blue som jag var övertygad skulle följa med mig hem, men färgen hade jag blivit lurad på instagram där den såg mer lila ut. Den är bläckblå och inget fel i det men jag trodde den var djuplila. Lurad. 🙁

IMG_1568 kopia_1

Inte otrevlig alls att ha på sig dock och jag kan ju ändra mig.

IMG_1569 kopia_1

Bling och Tjing! Det var allt och provningen ägde rum på Kids&Friends, Triangeln Malmö.

Ha en fin måndag, här är det -3 och sol. Härligt faktiskt med lite torr luft och slippa fuktkylan. Kramar L

11 Comments

 • Fiona

  Hej!
  Har inte på något sätt glömt bort dig, det är bara mitt hamsterhjul som snurrar för fort!
  Mycket fint du provat och jag tyckte att Remixklänningen var sjukt snygg i den där bläckblå färgen:)
  Kramar

 • Tina

  Galet mycket fint du provar. Lovely knit i färgen sky får jag allt kika lite närmare på ser helt ljuvlig ut i färgen. Tack för inspon. Kramisar Tina

 • Lingon

  Tack för era kommentarer och visst finns det mycket fint att sukta efter. Den där sky-färgen till exempel…:)
  kramar på er och trevlig kväll

 • Helena

  Oj, så mycket fint! Jag älskar vårkollektionerna!!! Färgerna och bomullstygerna…
  Jag föll för Rebeckan i lite pink och nu är den förhoppningsvis på väg hem till mig 🙂 Sky-färgen är också underbar!
  Kramar

 • T

  Tack för fina provningsbilder! Remixdressen i just denna färg är beställt och jag väntar ivrigt. Du har så rätt med LK:s, dom lockar men passar mig inte heller. Jag har bara en, LK i multi, som jag hade, sålde och nu köpte tillbaka, och ska inte bli av, för jag gillar färger i den så mycket.

  Efter flera månaders paus, gjorde jag också en inlägg om vad det händer i mitt liv nyförtiden…

 • Alexandra

  Hej! Hittade hit när jag googlade runt på odd molly storlekar. På bilderna ser det ut som om vi har ungefär samma storlek kring armarna och jag är jätte osäker på vilken storlek jag ska köpa i lovley knit. Vilken tyckte du passa bäst? Satt 3 väldigt tajt? Om det inte är allt för mycket besvär, skulle du kunna mäta runt dina armar så jag har något att gå på? Du måste absolut inte!! Tack på förhand 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *