Lingon om.....

Sötemissar och julstyling på g

God Morgon!

Jag vet inte vad jag ska göra av med rosenbladen från i somras. Kanske ska jag skicka dom till Hornsgatans Ros? Det är ju en idé?

En ljuv liten röra av rosenblad och jag kan inte går förbi utan att röra om lite, känna på dom och höra prasslet.

Projektet att flytta en massa grejor från ett ställe till ett annat är avslutat och det mesta får ligga i sina kartonger och förråd tills vidare. Tyvärr har inte allting med det tekniska runt omkring blivit avslutat när det gäller huset så jag väntar och väntar….på den där känslan av att vara klar. Det ligger inte i mina händer så bara att gilla läget även om det suger fett. Visst är det tråkigt när man inte styr skeppet själv? En situation som ligger utanför din kontroll. Ja, ni vet säkert precis. 🙂

På den skojigare fronten så är skåpet i köket färdigmålat på insidan och igår fyndade jag tallrikar för 33 kr st på en outlet. Så himla fina i ljus cremefärg och ganska lika Mateus som jag gillar allt utom priset på. 🙂

Misse som varit ett flitigt motiv på instagram är här och hälsar på flera gånger om dagen och jag försöker spåra en ägare. Det är en lång historia om katterna i området här så troligtvis finns det en förklaring till varför han tyr sig till maten och värmen. Vad jag gissar på är att det är en lite äldre katt som gått ute och fodrats ute i många år. Tillsammans med ett gäng andra kissar.

Så även om han vill vara ute mest hela tiden så går det att kela en stund och mysa. Och jag dör sötdöden flera gånger om. 🙂 🙂

Söndag? Jo, jag ska iväg och hjälpa till att julstajla en butik. Vi ska fixa med granris och packa upp julpynt, hohoho. Jag tar med kameran såklart så blir det lite visning i kväll. Jag tänkte att jag behöver komma ut och fixa lite med andra grejor än mitt eget i dag och det ska bli superkul.

Ha en fin dag därute.♥ Kramar L

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *