Lingon om.....

myspys fredagkväll

Godkväll. Fredagkväll. Och jag har varit dålig på att blogga idag. Men det beror mest på att jag stått på en stege på utsidan av huset och putsat fönster. Helt galet uppdrag men nödvändigt när solen skiner och fönstrena ser deppiga ut. Här på bilden är min lampa i hallen. Vi kan säga att jag smygjulpyntat lite. 🙂 Det är en dekoration som min mormor gjorde på trettiotalet. Antagligen för att passa på en skomakarlampa. Och på systembolaget såg jag flera som köpte årets glögg idag? Lite tidigt eller?

Ljus i köket och orange.

Gamla stallyktan är tänd utomhus

Och in mot grannen lyser det härligt varmt.

Nu är jag snart färdig med projekt tömma hus och på tisdag kommer en flyttfirma att ta hand om möbler och kartonger. Min lilla lägenhet kommer bli fylld med grejor från golv till tak är jag rädd för. Det ska bli roligt, jobbigt och roligt. Ungefär i den ordningen. 🙂 Fast det innebär att kommande dagar måste jag röja järnet här hemma och göra plats. Bli stamkund på tippen och Erikshjälpen är jag ju redan men den relationen kommer intesifieras under helgen.

Men snart är jag färdig. Och då ska jag hjula.

Kramar och trevlig kväll!♥

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *