Menu
Lingon om.....

Weirdo hairdo helg

IMG_1001_1

Godkväll!

Jag har varit i offlineland hela helgen och det har hänt så mycket. Allt från hårklippning till älgslakt. Men eftersom jag är lite snäll så skippar vi älgen ikväll och ägnar oss åt mitt hår i stället.

IMG_1002_1

Åtta veckor sen sista klippet och här är håret nytvättat och okammat.

IMG_1004_1

Efter med lite saltvattenspray i.

IMG_1005_1

Jag blev såklart jättenöjd och glad att jag inte avbokade tiden som jag hade tänkt. Det är ju en klar humörhöjare att vara fin i kalufsen så jag har bokat en ny tid redan. Strax före jul..

IMG_1008_1

IMG_1041

Ja. Älgslakt alltså. Hmmmmm. Och mitt i all röra bland förfriskade glada jägare blev jag insläppt i ett museum som låg på gården och gick och tittade på grejor från förr.  Nilsagårdens Nostalgimuseum. Inte lite märklig känsla för det var mitt i den mörkaste kväll. Sen åkte vi hem och paketerade älg och drack Jäger tills sen timme.

Idag har jag fortsatt att flyttpacka grejor och duggregnet har gått ända in till mitt skinn genom alla klädlager. Men nu är det nästan klart. Nästan. 🙂 Känns så otroligt bra att veta att snart slipper jag flänga varje helg utan jag kan ägna mig åt klassiskt soffpotatismanér hemma. Hemma. Hemma. Hos mig.

Kramar till er därute!♥

7 Comments

 • Helena
  20 oktober, 2013 at 21:26

  Du blev superfin i håret! Vilka lockar!
  Så skönt att du snart är färdig och kan ägna dig åt soffan framöver 🙂
  Kramar

  Reply
 • pilotfrun
  20 oktober, 2013 at 21:37

  Du blev superfin! Saltvattenspray det är bra grejor det!
  Kram
  Rebecca

  Reply
 • Flippfloppan
  20 oktober, 2013 at 21:42

  Gillar lockarna och önskar jag också haft dem. Grytbitarna hade jag inte heller tackat nej till och röjet har fortsatt även hos mig… Klem och fortsatt fin söndagskväll

  Reply
 • Jeanette
  20 oktober, 2013 at 22:05

  Fantastiska lockar!
  Kram

  Reply
 • solid
  20 oktober, 2013 at 22:22

  Snygga lockar det där.
  Kramar

  Reply
 • Linda G
  20 oktober, 2013 at 22:39

  Saltvattenspray is da shit! Och visst är det gött att vara fin i håret! Kram

  Reply
 • Anne
  21 oktober, 2013 at 06:54

  Bästa frisyren alla gånger – härligt att du har så mycket lockighet att de kan kramas fram med lite saltvattenspray 🙂
  Kramar

  Reply

Leave a Reply