Lingon om.....

Weirdo hairdo helg

IMG_1001_1

Godkväll!

Jag har varit i offlineland hela helgen och det har hänt så mycket. Allt från hårklippning till älgslakt. Men eftersom jag är lite snäll så skippar vi älgen ikväll och ägnar oss åt mitt hår i stället.

IMG_1002_1

Åtta veckor sen sista klippet och här är håret nytvättat och okammat.

IMG_1004_1

Efter med lite saltvattenspray i.

IMG_1005_1

Jag blev såklart jättenöjd och glad att jag inte avbokade tiden som jag hade tänkt. Det är ju en klar humörhöjare att vara fin i kalufsen så jag har bokat en ny tid redan. Strax före jul..

IMG_1008_1

IMG_1041

Ja. Älgslakt alltså. Hmmmmm. Och mitt i all röra bland förfriskade glada jägare blev jag insläppt i ett museum som låg på gården och gick och tittade på grejor från förr.  Nilsagårdens Nostalgimuseum. Inte lite märklig känsla för det var mitt i den mörkaste kväll. Sen åkte vi hem och paketerade älg och drack Jäger tills sen timme.

Idag har jag fortsatt att flyttpacka grejor och duggregnet har gått ända in till mitt skinn genom alla klädlager. Men nu är det nästan klart. Nästan. 🙂 Känns så otroligt bra att veta att snart slipper jag flänga varje helg utan jag kan ägna mig åt klassiskt soffpotatismanér hemma. Hemma. Hemma. Hos mig.

Kramar till er därute!♥

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *