Menu
Trädgården

woo vilken dag

Godkväll,

Här har varit en mastodontdag och ingen outfit finns visst att visa för pyjamasen är redan på. Så mycket jobb och så mycket styrelsemöte på kvällen. Jag klarade visst av det? Trodde mest att jag skulle få ett litet psykbryt någonstans i mitten men det blev bara trevligt i stället. Vilken tur. För de andra alltså. 🙂

Tyvärr har jag hällt i mig flera koppar kaffe också. Jag som aldrig tar koffein efter 15:00. Så nu funderar jag på att spamma bloggen med nonsens till midnatt. Eller inte. Vi tar en rosbild till i stället.

Det blommar fortfarande i trädgården och tiden är knapp att njuta av det. I morgon hoppas jag kunna sitta ute en stund efter jobbet och bara vara. Solstolen står kvar så med en filt och en kudde ska det nog gå att njuta en stund.

Fast nu teve en liten stund och sen säng. Trinny & Susannah stylar svenska kändisar. Hm. 🙂 Och med det säger jag Godnatt!

3 Comments

 • Hilde
  2 oktober, 2013 at 21:46

  Hoppas du får en mysig kväll nu efter att mastodontdagen är klar.
  kram

  Reply
 • Fiona
  2 oktober, 2013 at 23:10

  Jag får nästan psykbryt bara jag hör ordet ”styrelsemöte”….
  Jag har också farit runt som en dåre hela dagen och fram till nu som jag toppar med kaffe…men jag tror att jag kommer somna som en klubbad säl i allafall:)
  Sov gott!
  Kramar

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  2 oktober, 2013 at 23:20

  Hoppas du hade en fin kväll <3
  /Natti Natti Kram

  Reply

Leave a Reply