Lingon om.....

dags att lämna dammet

Nu är jag trött på flyttlådor och pulveriserade flugor och ett liv utan varmvatten. Dags att åka hem och ta en lång dusch och ladda om batterierna. Men först en långpromenad.

Vi går förbi The Mansion. Huset där jag inte bor. Men har fantiserat om i stor del av min barndom. Inte minst för det stora stallet och alla fina hästarna som fanns då. Jag kunde stå i timmar och prata med en häst i just den här hagen. Han var fläckig lite som en ko, brun och vit.

Numera är stallarna borta, paddocken går inte ens att ana längre och personalbostäderna rivna. Kvar finns en pampig huvudbyggnad och stora garage.

Det ingår en egen ö också tror jag.

Hoppas någon flyttar in där snart för det är lite sorgligt med tomma hus. Kan bli ditt för några millar. 🙂

Hoppas du har en fin och flugfri måndag.

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *