Lingon om.....

Lite mer bilder från staden & Indy Girl Blanket Cardigan

Det är hektiskt, det är härligt. Och helst ska jag göra för mycket saker på en gång när jag åker till storstan. Idag ska jag jobba med efterföljande middag så det blir inte så mycket tid över till lek. Men lite hann vi med i går. 🙂

Som att prova Indy Girl Blanket Cardigan i Odd Mollybutiken. 🙂

Den var otorligt mjuk och go. Jag vet inte vad det är för ullblandning men det är både angora och cashmere bland annat.

Och en liten suddig bild på baksidan.

Efter en kort visit drog vi vidare…..

Till Mathilde.

Där det fanns lite mera att titta på och dessa har helt gått mig förbi tidigare men ser lite härligt slurpigt röda ut. Det gillar jag. Rearview Pant måste det vara?

Någonstans där blev det fredagsrusning på stan och det kändes som en bra idé att ta sig hemåt till Anne även om vi tappade bort varann på vägen i tunnelbanan. Hon lyckades klämma sig in i en vagn precis när dörrarna stängdes och jag som hade väska hängde liksom inte med. 🙂 Sen lyckades vi åka lite omlott ett par stationer. Hihihi. Utöver det träffade jag Elsa Billgren  i tunnelbanan och gick vilse på Hemköp.

Och vädret? Vad hände? En extra släng sommar igen? Det hade jag inte vågat ens fundera på.

 Vi hörs lite senare..Ha en fin helg!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *