Trädgården

Lite realityblogg :)

Halloj!

Livet rusar och jag visar upp min promenadoutfit. Det är ju ganska mörkt på kvällen nu?

Dagen har ägnats åt ett skåprensande. Garderober, förråd och alla möjliga skrymslen gås igenom. Jag förbereder för att byta ut och lägga till både möbler och andra prylar och då måste det göras plats. Hur många kuddar behöver man egentligen? Eller cdskivor?

Jag har varit duktig och halverat innehållet i garderoben och i mina förråd så det känns bra. Men samtidigt får jag tvinga mig för det är tydligen mycket enklare att stuffa skåpen fulla och blunda än att aktivt rensa ut?

Och så blommar den mest fantastiska ros i min trädgård. Det här är en specialare som jag flyttat från mammas trädgård och hit så det är extra roligt och fint att den trivs. Vilken blomma? Sorten heter Julia Renaissance. ♥

Vi hörs mer i morgon hoppas jag, kramar L

No Comments

  • Anne

    Ser ut som när jag fick det där resningsrycket i våras – det är så himla sköööönt ju! Löv the rose 🙂 Särskilt som jag såg dig knäcka den för att få rätt form och blev lite förskräckt hahaha
    Kramar

  • Peggy

    Bra att synas när man är ute och promenerar och det blir som du säger mörkt fort nu! Skönt att få rensa ut lite…jag får lite ryck ibland och röjer som en tok men vinden har jag inte rört på flera år och där slängs det titt som tätt upp prylar och påsar och lådor!! vi har sagt att vi ska rensa där sen i våras och det börjar bli dax 🙂
    Ha d gott! kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *