Lingon om.....

Några av mina finaste fjärilar kanske

Här kommer några av mina finaste fjärilsbilder. Kanske tycker jag de om de senaste? Nåja. Iallafall så är de här vita svåra att fotografera för de fladdrar så snabbt och sen när de sitter ner så fäller de ihop vingarna.

In för landning kanske?

Idag har varit en sån där beige dag, när allt är tråkigt och jag glömde ta en dagensbild. På kvällen vände det efter en skön kvällspromenad och det var varmt och skönt ute. Promenad is da shit alltså.

För hur det än är så går det ju inte att fladdra iväg från sitt eget liv, sin egen situation. Bara att gilla läget och göra det bästa. Fast just idag så ville jag inte. Det hade liksom känts bättre att gömma mig någonstans, i en soffa, under en filt i ett hemligt rum.

Tur att jag har världens bästa hobby då? 🙂 Och en blogg. 🙂

Sluuuuurp.


Massa kramar och hoppas ni har det bra därute!

 

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *