Menu
Lingon om.....

Några av mina finaste fjärilar kanske

Här kommer några av mina finaste fjärilsbilder. Kanske tycker jag de om de senaste? Nåja. Iallafall så är de här vita svåra att fotografera för de fladdrar så snabbt och sen när de sitter ner så fäller de ihop vingarna.

In för landning kanske?

Idag har varit en sån där beige dag, när allt är tråkigt och jag glömde ta en dagensbild. På kvällen vände det efter en skön kvällspromenad och det var varmt och skönt ute. Promenad is da shit alltså.

För hur det än är så går det ju inte att fladdra iväg från sitt eget liv, sin egen situation. Bara att gilla läget och göra det bästa. Fast just idag så ville jag inte. Det hade liksom känts bättre att gömma mig någonstans, i en soffa, under en filt i ett hemligt rum.

Tur att jag har världens bästa hobby då? 🙂 Och en blogg. 🙂

Sluuuuurp.


Massa kramar och hoppas ni har det bra därute!

 

7 Comments

 • Helena
  22 augusti, 2013 at 21:48

  Underbara bilder! Du fångar de där fjärilarna perfekt på bild tycker jag!
  Njut av kvällarna och promenaderna. Vi har ett underbart väder nu 🙂
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   22 augusti, 2013 at 22:14

   Magiskt!
   kramar

   Reply
 • Hilde
  22 augusti, 2013 at 22:56

  Japp, magisk är ordet tillsammans med vackert.
  Kram

  Reply
 • Fiona
  23 augusti, 2013 at 01:47

  Bra jobbat med dom där fjärilarna! När jag var i Grekland fanns det fanastiska fjärilarsom var dubbelt så stora som himmavid. Och dubbelt så snabba… jag flaxade omkringsomen galningmed kameran i högsta hugg och lyckades inte att fånga en enda på bild…
  Kramar

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  23 augusti, 2013 at 09:30

  Waooooooooo,de är ljuvliga…Sååå vackra/Kram Annmi

  Reply
 • Shopaholic
  24 augusti, 2013 at 09:58

  ÄLSKAR DINA FJÄRILSBILDER!! Och musiken från den filmen är också en av mina favoriter.
  KRAM!!

  Reply
 • Helena
  26 augusti, 2013 at 10:53

  Waow…hur hittar du alla fjärilar? Imponerad!

  Reply

Leave a Reply