Menu
Trädgården

jag vill inte gå in bilder

Det är kväll och jag vill inte gå in. Inte riktigt än. Full rulle efter jobbet med ett möte och så nu är det kväll och sängdags strax.

Men jag vill inte. Jag vill förlänga. Utöka dagen och bara vara ute och njuta.

Jag hämtar kameran en sväng och gör något roligt. Fotograferar lite. Fryser. Sneglar efter sniglar på marken och hittar inga, så bra. Kikar på mina frösådda vallmo som börjar likna sallad. Tänk att en liten trädgård kunde bli en sån höjdpunkt för min dag?

Jag som bodde i hus och allting var jobbigt. Trädgården en djungel samtidigt som den var en öken. Mest vånda och mycket gräs att klippa. Alla små roliga projekt och drömmar försvann i en kamp om att hålla det något så när i styr. Kanske lite vacker ändå. Det var den säkert men jag hann knappt känna efter.

Nu är jag mycket friare. 🙂 Gissa om det känns bra.

kramar och trevlig kväll!

5 Comments

 • Fiona
  21 augusti, 2013 at 22:57

  Halloj!
  Här är en till som hade svårt att slita sig från trädgården och den fina kvällen:)
  Kramar

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  22 augusti, 2013 at 12:15

  Fantastiskt ljuvliga foto & jag förstår dig sååå väl – Vill heller inte gå in/Kramar Annmi

  Reply
 • Flipfloppan
  22 augusti, 2013 at 12:16

  Ja, det var en fin kväll och det verkar ju bli likadant idag! Mkt Bra!! 😉 KLem

  Reply
 • Sahra
  22 augusti, 2013 at 19:11

  Väldigt vackra bilder. Väldigt

  Reply
 • Annette
  22 augusti, 2013 at 21:18

  Åhhhh… så smukke billeder 🙂
  Kram

  Reply

Leave a Reply