Lingon om.....

Matlåda och lite blandat

mat

Ikväll har varit matlådekväll och jag har stått i köket. Egentligen tänkte jag inte äta så mycket potatis men det finns i kylen och här kastas inget. 🙂

Jag gör råstekta potatis i ugn med lite flingsalt och olivolja och en rosmarinkvist. Min ugn är en gammal kombimikro som säkert har femton år på nacken – minst men är hur bra som helst. Här har jag kört med crispfunktionen och det tar endast 15 minuter för att göra den här laddningen. Så himla gott.

Som tillbehör gjorde jag en kycklinggryta med sås, blomkålsmos och en biff. Men jag skonar vegetarianerna från bilder. Jag är så snäll. 🙂

ettan

Farbror exmake har varit och hälsat på och hjälpt mig att fixa till antennkabeln lite bättre i vardagsrummet. Och det där med att umgås med sina ex…ja..det gör man precis som man vill med. Det finns inget som säger att man aldrig ska ses igen eller att man ska träffas varje vecka. Eller hur?

Varje relation är unik och man bestämmer precis själv vad som gäller. Har jag kommit på.

blom

Och så blommar det så fint i trädgården. Jag vill inte gå in på kvällarna förrän jag fryser, och inte vill jag gå iväg på morgonen heller. ♥

Det här var egentligen inte alls vad jag skulle blogga om? Jag hade ju tänkt att visa mina mollyhöstfavoriter? Tur. Då har jag något att säga i morgon också. 🙂 🙂

kramar på er och trevlig kväll, njut ljuset.♥

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *