Trädgården

peachy och nyduschad

Free is not a word. Nä det är en känsla. 🙂

Och jag kan skriva igen med båda händerna, hurra! Visst det gör lite ont och är stelt men ganska bra ändå. Hurra!

Och inte minst….jag kan hålla i kameran igen. Många små härliga framsteg på en gång och så har jag duschat så det står härliga till. I morgon ska jag dessutom jobba, möjligtvis hemifrån men ändå. Livet kommer tillbaka. Tack och lov för det.

Blomman här är en nykomling, ännu en rudbeckia som jag har glömt namnet på. Den är visst väldigt hög, nästan en meter.

Samma lite mer utslagen. Helt underbara blommor.

Igår var snyggoFiona och hälsade på och vi umgicks så bra att inga bilder togs förrän vi kom på oss i slutet. Eller Fiona gjorde.. 🙂 Här i högsta hugg med min blommiga dra-maten-väska som verkligen varit superbra under den enarmade perioden. Hon gjorde dessutom en rejäl garderobsröjning och provade igenom Lingonhoodens godingar. Tyvärr inga bilder men kanske nästa gång. Eller inte, hihi.

Lycklig och med avgipsad arm iklädd reablus från Odd Molly.

Eftersom det varit lite klent med bloggande på sista tiden för mig så fettar jag på med mera blombilder. Den här heter…..hmmmm……? Hot Papaya? Jag chansar på det.

Och med det….

…önskar jag och Buttis…

Trevlig kväll!

Och tusen tack än en gång för alla krya på dig rop och all pepp de sista veckorna. Ni är bäst.

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *