Lingon om.....,  Trädgården

Min midsommar 2013

En skön lugn midsommar hemma med goda grannar och så Frasse katt som möjligtvis är Francine men det är svårt att avgöra. Frasse är lättare att säga. 🙂

Vi hade det jättebra och regnet uteblev hela dagen och kvällen även om det kom några små droppar. Yttepytte för att vara midsommar.

Åsså tar man ett djupt andetag………

Yes!

Ljuset var varmt och vackert…

….och trädgården som en tavla.

Så var det mat och dryck och dessa ljuvliga bubbar och min rosmarinkryddade snaps gick att dricka och blev rosafärgad av jordgubbarna. Mycket tjejigt tyckte jag med ett flin…..och tömde glaset. Med vissa grimaser, hihi.

På kvällen åt vi lite tapas och satt ute framåt midnatt och bara pratade och umgicks. Härligt skönt och lugnt. Jag är helt såld på ostfyllda paprikor i olivolja….skulle vilja ha flera bums. Tapas över huvudtaget. 🙂

Jag har det bara så bra? tänker jag med ett leende och ska nog gå och länsa kylen på jordgubbar om en liten stund. Så himla bra. Och den känslan tänker jag konservera här i datorburken i just det här blogginlägget. Så vet jag var jag har den.

Hoppas ni har det gott! Nu ska jag bloggenada lite och ta en extra doftrunda i trädgården. Kramar L

20 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *