Lingon om.....

Dagens vita

20130612-084651.jpgGod Morgon! Idag är det Forsome gånger två och vitt som gäller. Jag har visst snart lyckats plöja genom hela sommargarderoben? 🙂 Iallafall ser det ut som någon borde röja därinne efter min framfart av morgonstress.

20130612-085008.jpgIdag är det pionpremiär i trädgården och jag önskar att jag vore hemma hela dagen. Det är något gammaldags över pioner tycker jag….tänker på farmor och mormor. ..

20130612-085230.jpgVackert! Ha en underbar dag önskar jag dig som läser. <3 Jag har lite väl mycket den här veckan så tiden för blogglandia är en smula knapp. Men jag läser och hänger med så gott det går.

Kramar L

8 Comments

 • Annelie

  Supersnygg är du!! Pioner, mmm tittar dagligen på våra. Icke sa Nicke dom har stora knoppar men inte mer än så. Ni i Skåneland ligger före, helt klart. Blir så glad i hjärteroten när de äntligen blommar.
  Hoppas allt okej med dig!?
  Kram,
  Annelie

 • Helena

  Så snyggt! Den lyxigaste vita outfit man tänkas kan! Supertjusigt! Jag kan se dig sippa kallt rosévin på en uteserving någonstans i solgasset i den stassen 🙂
  Och de underbara pionerna… Så tunga och maffiga och vackra!
  Kramar

 • Karen

  You are beautiful in summery white Foresome. Today my first peony peaks open as well. Too bad that we cannot sit outside all day and enjoy their magic.
  Kramar,
  Karen XOXO

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *