Lingon om.....

I was not kidding Hilde

20130516-090457.jpgDet ser ju rätt bra ut? 🙂 🙂 Och Hilde….det blåser aaaaaldrig här, lyssna inte på Fiona. Bara att flytta ner alltså. Ja, efter diskussionen i gårdagens kommentarsfält om Skånes väder.

Idag jobbar jag halvdag tjohoo och sen kommer min far och hälsar på och jag hoppas hinna pimpa hemmet lite innan dess. Iallafall skrämma dammråttan så han håller sig ur synfältet ett par dagar, eller rent av tar semester på annan ort.

Ha en fin torsdag och hoppas att du också har sol.

4 Comments

 • Emschen

  Ja du kan tro att jag har fint väder! Bararmad och barbent sitter jag i solen och njuter. Det gör inte ont att ha tre dagar semester. 🙂
  Ha en fin dag! Och du, pappa bryr sig nog mer om att få träffa sin fina dotter än om huruvida det finns en inneboende som går under namnet dammråttan.
  Kram

 • Hilde

  Haha, jag såg allt att det blåste hos Fiona 😀 Det ser alldeles underbart ut, men ska inte bli så illa här heller när det kommer till tempen. Regn ska vi visst få..
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *