Lingon om.....

äventyr eller motsatsen

Visst är den härlig? Och den där retroturkosa färgen… Bilden tog jag lite tidigare idag när jag körde runt och letade efter en rosenspalje på seneftermiddagen. Inget napp tyvärr så har någon tips på vacker spaljé eller rosenbåge så hör gärna av er. Jag skulle helst vilja ha en båge med en grind kanske.

Mina egna äventyr är en smula tråkigare med den eviga pollentröttheten. Hela veckan har jag varit tidigt i säng, redan vid 21 och sedan sovit fram till 7 på morgonen för att vilja gå och lägga mig hela dagen. Tråkigt ju? Jag ville påta i trädgården men somnade på soffan i stället. I morgon ska jag hämta ut en annan medicin som jag inte blir så trött av. Förhoppningsvis.

Annars mår jag finfint! Ville bara förklara lite varför jag är lite mer väck än vanligt. 🙂

Och för att avsluta det här blogginlägget lite spännande, så ser ni? Mitt i bilden syns ett blommande körsbärsträd som ett rosa fluffmoln. Jodå det blommar och jag måste ta mig närmre för lite mera bilder. Fotot tog jag från bussen igår. Det är kanske bäst att säga så ni inte tror jag har blivit helt galen och springer ut i gatan. 🙂 Nono.

Godnatt och vi ses i morgon, trevlig helg!

5 Comments

 • Linda G

  Längtar till Vårmönstringen när jag ser den där fina bilen på översta bilden! 11 maj är hela Linde fullt med raggarbilar och så är det cruising på kvällen. Hur mysigt som helst! Hör att det är många som har pollenjobbigt nu och går omkring som zombisar…..Kram!

 • Helen

  Har inte sett med grind, men fina i smide såg jag igår på Solhaga här i denna stan.
  Om du gillar det där retrostuket så är ju ett besök på Bellas Place i Bromölla ett måste.
  Inte bara en cool diner; fantastisk mat också.

 • Flipfloppan

  Usch, så tråkigt med tröttma. Vid Buren ligger i mitt tycke, Metropolens bästa plantskola och eftersom jag också är på jakt efter en rosenbåge, kan jag kolla in där vad de har för roliga.. Klem

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *